Over ons: Kopenenvergelijken.nl

Over ons

Kopen en vergelijken is een website die mensen helpt met het maken van een goede keuze als zij aan het oriënteren zijn om een nieuw product te kopen. Onze deskundige en ervaren schrijvers werken de hele week aan nieuwe en reeds bestaande artikelen en product reviews. Voordat een artikel online gaat wordt er uitgebreid onderzoek gedaan waarin onze product experts vele uren tijd besteden. Van het inlezen tot het onderzoeken en testen van producten tot het raadplegen en interviewen van ervaren deskundigen.

Op onze website schrijven we over allerlei producten. Doordat er verschillende tekstschrijvers en onderzoekers werken aan onze pagina’s met elk hun eigen vakgebied kunnen wij kwalitatief hoogwaardige artikelen en reviews schrijven. Of het nu gaat om Elektronica, Baby en Kind, Keuken en koken, Gezondheid, Wonen, Klussen, in de tuin of andere producten, wij proberen altijd de beste informatie en de beste producten voor consumenten op een rij te zetten.

Maak met een productreview de beste keuze

Product reviews zijn erg belangrijk en fabrikanten en leveranciers laten door ons graag hun producten reviewen. Bij het schrijven van een review door onze experts gaat de schrijver zelf met het product aan de slag. Hij test en onderzoekt het product uitgebreid op de meest gebruikte functies. Ook worden er bij het testen eigen foto’s gemaakt door ons team. Alle geschreven reviews zijn dus producten die wij zelf in de handen hebben gehad en hierover een onafhankelijke review hebben geschreven.

Fabrikanten en leveranciers vinden het prettig met ons te werken omdat het voor hen erg belangrijk is dat er meerdere reviews goed in Google vindbaar zijn. Wanneer er over bepaalde producten op meerdere sites goede reviews staan dan geeft dit de consument vertrouwen en daarnaast is het goed voor de branding van de fabrikant om zijn merk nog beter in de markt te zetten.

Waarom vertrouwen op kopenenvergelijken.nl?

Sinds de start van onze website in 2020 hebben wij duizenden producten bekeken en meer dan 350 artikelen geschreven. Met meerdere tekstschrijvers werken we continu aan de website. Als we een artikel gaan schrijven voeren we eerst vooraf vele uren onderzoek uit naar het product. We bekijken verschillende producten en vergelijken deze met elkaar. Vervolgens gaan we een lijst opstellen met belangrijke aspecten van het betreffende product en we bekijken reviews van consumenten op verschillende websites om zo uiteindelijk tot een lijst te komen met de beste producten.

Ook testen wij regelmatig producten van fabrikanten en leveranciers die deze producten aan ons ter beschikking stellen. Deze producten worden vele uren en dagen gebruikt om zo een goed onderzoek te doen en hier een uitgebreide onafhankelijke review over te schrijven.

Wat bieden wij?

  1. Betrouwbare informatie:
    Voordat wij een artikel online zetten doen wij een goed onderzoek en besteden veel uren aan het verzamelen van informatie. Voor de reviews besteden we tevens veel tijd aan het testen van het product.
  2. Actuele informatie:
    Wij vinden het belangrijk om de website up-to-date te houden. Zo controleren, verbeteren en updaten wij met enige regelmaat oude artikelen. Verwijderen oude producten en voegen nieuwe producten toe. Ook werken we indien nodig geschreven reviews en ervaringen bij.
  3. De beste keuze:
    Wij vinden het belangrijk dat jij als consument de beste keuze maakt als je een product koopt. Het duurste product is niet altijd het beste. Wij vinden een goed product met goede ervaringen en reviews welke in goede verhouding staan met de prijs een goed product.

Hoe is kopenenvergelijken begonnen?

Al voordat wij gestart zijn met deze website heeft de eigenaar van deze website veel gewerkt met consumenten producten en klantensupport waardoor hij uitstekend de behoefte van klanten kan beoordelen en kennis heeft van de wensen van mensen. Al meer dan 20 jaar zijn wij bezig met eigen websites en in 2020 is het idee ontstaan om producten te gaan vergelijken om consumenten te helpen om alle informatie die nodig is om een nieuw product te kopen op een rij te zetten en tevens een samenstelling te maken van goede en betrouwbare producten op basis van onderzoek, tests en beoordelingen van producten.

Na een aantal maanden begon de website erg goed te lopen en zijn we gaan samenwerken met diverse product experts die artikelen voor ons schrijven. Deze experts schrijven en werken aan nieuwe artikelen, onderzoeken en reviews en zorgen er tevens voor dat eerder geplaatste inhoud regelmatig wordt geüpdate.

Onderdeel van ITO Media

Kopenenvergelijken.nl is onderdeel van ITO Media en staan ingeschreven in het KVK handelsregister met nummer 75763400. Naast deze website hebben wij nog andere websites die consumenten kunnen helpen bij het aanschaffen van producten en diensten op het internet. De andere websites van ons bedrijf zijn onder andere Leukekindcadeaus.nl waar je de leukste cadeautjes voor baby’s en kinderen kunt vinden.

Hoe kun je contact met ons opnemen?

Heb je vragen, feedback of wil je met ons samenwerken? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via onze contact opnemen pagina.

Over Kopen & vergelijken

Kopen en vergelijken helpt je bij de aankoop van producten. Op onze website vind je artikelen, tips en trucs en vergelijkingen van verschillende producten. Vergelijk honderden producten en vind het product welke bij jou past! Ook testen en schrijven wij product reviews en delen onze expertise en ervaring.

Kopenenvergelijken.nl is onderdeel van:
ITO Media
Noorderdiep 112 A
9521 BG Nieuw – Buinen

KvK: 75763400
E-mail: info@kopenenvergelijken.nl

© 2023 Kopenvergelijken.nl – Sitemap – Alle rechten voorbehouden

Kopen en vergelijken
Logo