De beste heetwaterdispenser 2022

Wat is de beste heetwaterdispenser?

Op zoek naar een heetwaterdispenser? Met de beste heetwaterdispenser 2022 maak je super snel met één druk op de knop een kopje heet of kokend water. Zo kook je nooit meer te veel water en daarnaast is het apparaat ook nog een stuk energiezuiniger dan een waterkoker.

Welke heetwaterdispenser kun je nu het beste kopen en welke past het beste in jouw keuken en situatie? Er zijn uiteraard veel verschillende apparaten te koop en wij hebben daarom een overzicht gemaakt van de beste en meest verkochte heetwaterdispensers op dit moment.

De beste heetwaterdispenser kopen?

Onze beste koop:

MOA Heetwaterdispenser - Luxe Instant Waterkoker - HWD20

109,00 Op voorraad
Laatste update was op: december 1, 2022 11:30 am

Met de MOA HWD20 Heetwaterdispenser heb je heet of kokend water met een druk op de knop. Binnen enkele seconden kan je genieten van je kopje thee, oploskoffie of soep. En met een 2,7L inhoud kun je ook water tappen voor het koken van groenten, pasta of rijst. Dat is makkelijk!

MOA HWD20 Heetwaterdispenser

De HWD20 geeft je volledige controle over heet water, van temperatuur tot hoeveelheid. Kies je instellingen op het digitale touch screen en geniet van je warme drank. Met droogkookbeveiliging, Cool Touch technologie en kinderslot om ongelukken te voorkomen.

✔️ Heet water à la minute - Niet meer wachten op de waterkoker; de HWD20 geeft je binnen een halve minuut heet of kokend water tussen de 45 ℃ en 100 ℃ in de hoeveelheid die je wilt.

✔️ Cool Touch - Altijd veilig in gebruik dankzij Cool Touch technologie en geheel BPA-vrij. Met droogkookbeveiliging en anti-slip voetjes tegen wegglijden.

✔️ 2,7L inhoud - De watertank heeft een ruime inhoud, zodat je deze niet steeds hoeft bij te vullen. De bak is makkelijk te verwijderen en met de aanduidingen aan de zijkant lees je snel af hoeveel water er nog in zit.

✔️ Makkelijk schoon - De lekbak en de watertank zijn beide afneembaar en eenvoudig schoon te maken. Haal er een doekje door of laat ze meedraaien in de vaatwasser en hij is weer schoon!

✔️ Touch bediening - Verander de instellingen op de digitale display gewoon met je vinger. Drink je vaak hetzelfde? De geheugenfunctie onthoudt jouw voorkeur zodat je volgende drankje met één druk op de knop voor je klaar staat.

De heetwaterdispensers van MOA zijn erg populair. Alle MOA heetwaterdispensers samen hebben meer dan 1000 4.5 en 5 sterren reviews, beoordelingen en ervaringen van gebruikers. Kenmerkend hieraan is de goede kwaliteit en goede prijs en eenvoudig in gebruik. Een voordelige en goedkope heetwaterdispenser die zijn werk goed doet.

Andere beste heetwaterdispensers:

Alles over heetwaterdispensers

Met een heetwaterdispenser kun je binnen enkele seconden heet water maken. Zo kun je een stuk sneller water warm maken dan met een waterkoker en is daarnaast een stuk efficiënter omdat je altijd exact de juiste hoeveelheid kunt verwarmen en het water tot wel vier keer zo snel als een waterkoker warm is. Door de efficiëntie kan een heetwaterdispenser daarnaast een stuk zuiniger zijn in het energieverbruik dan een traditionele waterkoker.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen voor het kopen van een heetwaterdispenser?

Watercapiciteit

Ieder apparaat heeft een andere watercapiciteit, de hoeveelheid water wat in het apparaat kan. Met een grotere water tank inhoud kan je dus meer kopjes warm maken voordat je de tank weer moet vullen met vers water. Over het algemeen is de inhoud van 1 tot 2 liter per tank. Extreem grote heetwaterdispensers beschikken over een tank van meer dan 2 liter.

Uiterlijk en kleur

Natuurlijk wil het ook ook wat. Het apparaat moet er gewoon leuk uit zien in de keuken omdat je hem toch altijd in het zicht hebt staan. Ieder apparaat ziet er anders uit en er zijn verschillende kleuren leverbaar.

Instelbare temperatuur

Als je kiest voor een heetwaterdispenser met een instelbare temperatuur dan kun je de temperatuur instellen van het water wat je graag in je kopje wilt. Als je haast hebt en snel weg wilt en de thee of koffie je vaak te heet is kun je hem lager instellen zodat je water krijgt waarvan het water iets kouder is zodat je de koffie of thee direct kunt opdrinken. Ideaal als je snel weg moet!

Materiaal waterkoker kan

Je kunt kiezen uit verschillende materialen van de waterkoker kan. Je kunt kiezen uit RVS / Kunstof of alluminium.

Vermogen

Als je water warm maakt wil je natuurlijk lekker snel genieten van je drinken. Je kunt kiezen voor apparaten met een hoger vermogen. Het water zal dan over het algemeen sneller klaar zijn omdat het apparaat krachtiger is. Het vermogen kan variëren van 1000 tot zelfs wel meer dan 3000 Watt. Het nadeel van een hoger vermogen is het stroomverbruik wat ook hoger ligt bij meer Watt. Als het apparaat wel sneller klaar is met het warm maken van het water hoeft het onder de streep niet duurder te zijn dan een zuiniger apparaat. Het is dus de combinatie van tijd dat het apparaat aan staat en het vermogen wat de stroomkosten zijn voor het maken van een kopje heet water.

Warmhoudfunctie

Daarnaast zijn er enkele apparaten met een warm houdt functie om er voor te zorgen dat het gemaakte water warm gehouden wordt op een bepaalde temperatuur voor een bepaalde tijd.

 

Veel gestelde vragen over een heetwaterdispenser

Wanneer het om energiezuinigheid gaat is de waterdispenser beter dan een waterkoker. Je maakt namelijk altijd een kopje heet water warm en dat is exact de hoeveelheid die je gebruikt. Ook qua snelheid heb je bij een heetwaterdispenser veel sneller een kopje heet water. Ideaal als je op tijd staat of alleen bent.

Een waterkoker vul je vaak met te veel water en de waterkoker gebruikt veel stroom en doet er langer over voordat het water op temperatuur is. Daarnaast wordt het water in de waterkoker vaak vaker gekookt. Het voordeel van een waterkoker is wel dat je een hele pot thee in 1 keer kan zetten en niet steeds kopje per kopje hoeft te vullen.

Het water wordt door de meeste machines gemiddels ongeveer op 94 graden gebracht. Sommige apparaten hebben wel een temperatuurregelaar waarmee je zelf kunt instellen hoe warm je het water wilt hebben.

Het is aan te raden de dispenser af en toe schoon te maken. We adviseren om dit bijvoorbeeld eens per maand / 2 maanden te doen.

Water verwarmen kost veel energie. Het grote voordeel van de dispenser is dat het apparaat alleen de hoeveelheid water verwarmt als je nodig bent. Als je 1 kopje warm water maakt dan verwarmt hij ook slechts de hoeveelheid van 1 kopje. Bij een waterkoker maak je vaak veel meer water warm dan je echt nodig bent en gebruikt dan vaak meer stroom. De waterkoker heeft tevens meer tijd nodig om warm te worden.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Over Kopen & vergelijken
   Kopen en vergelijken
   Logo
   Enable registration in settings - general