De beste gatenzaag 2021

Wat is de beste gatenzaag?

Met een gatenzaag kun je perfecte ronde gaten zagen in verschillende materialen zoals hout, steen, beton, gipsplaat of tegels. Een gatenzaag wordt vaak gebruikt voor het zagen van een rond gat ten behoeve van een inbouwdoos voor stroom of een gatenzaag voor spotjes. De beste gatenzaag 2021 is voorzien van een centreerboor in het midden die er voor zorgt dat de gatenzaag gaat lopen en je dus altijd een mooi perfect rond gat kunt zagen.

Om een goede keuze te maken moet je dus letten op wat voor materiaal je de zaag wilt gaan gebruiken en hoe groot het gat moet gaan worden. Om de gaten te zagen is het belangrijk een goede boormachine te gebruiken die veel power kan leveren. Bij voorkeur een elektrische boormachine en anders een sterke accuboormachine. Wij hebben de beste gatenzagen voor je op een rij gezet zodat jij de beste keuze kunt maken.

Gatenzaag steen

Om gaten te zagen in steen heb je een speciale gatenboor voor steen nodig. Je kunt hiermee boren in metselwerk of andere lichte steenmaterialen. Onze beste koop:

Gatenzaag metaal / staal

Ook voor het zagen van gaten in metaal zijn speciale gatenzagen voor metaal. Je kunt hiermee onder andere in plaatstaal, staal of aluminium ronde gaten zagen

Gatenzaag hout

Voor het zagen van houten materialen heb je een speciale gatenboor voor hout. De zaag is toepasbaar bij onder andere
zachthout, meubelplaten, hardhout, MDF, spaanplaat, triplex, constructiehout, multiplex, laminaat, keukenwerkbladen, gipsplaten en kunststof.

Veel gestelde vragen over een gatenzaag

Je kunt een gatenzaag in diverse bouwmarkten kopen zoals GAMMA, Praxis, Hornbach, Karwei, Hubo. Ook heeft de Action vaak wel een setje liggen voor de hobby klussers.

De meest gangbare rondzagen zijn 33-53-68-73-83 mm.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Over Kopen & vergelijken
Kopen en vergelijken
Logo
Enable registration in settings - general