Het beste middel tegen kalknagels 2021

Wat is het beste middel tegen kalknagels?

Op zoek naar een goed middel tegen kalknagels? Een kalknagel is een veel voorkomende schimmelaandoeding waar je snel weer van af wilt. Dit omdat het er niet fraai uit zien en je jezelf misschien er wel voor schaamt. Maar wat is nu het beste middel tegen kalknagels 2021? Wij hebben het uitgezocht en de beste kalknagel behandeling gevonden.

Welke kalknagel behandeling kun je nu het beste kopen? Waar moet je rekening mee houden bij het kopen van een kalknagelmiddel? Ga je voor een goedkope kalknagel behandeling? En wat is de beste prijs kwaliteit verhouding?

Het beste kalknagel middel

We hebben een aantal verschillende behandelingen met elkaar vergelijken die je zelf thuis kunt doen. Uit ons onderzoek komt de kalknagel behandeling van Excilor Fortea erg goed naar voren. Met meerdere positieve reviews, ervaringen en beoordelingen van andere gebruikers lijkt dit middel in veel gevallen zeer effectief te zijn. Het middel werkt ongeveer 24 uur en kan je ook gebruiken in combinatie met nagellak. Iedere dag opnieuw aanbrengen voor een effectieve behandeling tegen kalknagels.

Onze beste koop:

Excilor Forte - Kalknagelbehandeling - 30ml - 1 stuk

24,99 Op voorraad
Laatste update was op: juni 10, 2021 8:30 pm

Excilor® FORTE controleert de micro-omgeving van de nagel door het nagelbed te verzuren. De belangrijkste bouwstof van de nagel is keratine, wat moeilijk doordringbaar is. In de meeste gevallen zit de schimmel ook aan de onderkant van de nagel, waardoor deze moeilijker te behandelen is. Excilor® FORTE kan de nagel penetreren, zodat de nagel van binnenuit kan worden behandeld. Het kan enkele maanden duren alvorens de aangetaste nagel er weer volledig gezond uitziet. Een teennagel groeit slechts +/- 1,5 mm per maand. Excilor® FORTE verlaagt snel de pH van de nagel wat de omgeving ongunstig maakt voor de ontwikkeling van schimmels. De beschadigde nagel moet echter de tijd hebben om uit te groeien. De doeltreffendheid van Excilor® FORTE is bewezen tijdens klinische studies.

Extra sterke formule
Effectieve behandeling - klinisch bewezen
Direct kleurverbeterend en gladder effect (Het filmlaagje zorgt voor een kleurverbeterend en gladder effect).
Kan gebruikt worden in combinatie met nagellak

Andere goede kalknagel behandeling middelen:

Kalknagel behandeling pedicure

Als het niet lukt om de kalknagel zelf weer onder controle te krijgen dan kun je er voor kiezen om naar de pedicure te gaan. Die kan je helpen bij de behandeling tegen kalknagels. De kalknagel schimmel begint vaak bij je grote teen en als je er niets aan doet breid dit zich langzaam uit bij de rest van je tenen.

Een kalknagel is een schimmelinfectie onder de nagels. In veel gevallen komt dit voor bij de tenen. De schimmelinfectie begint vaak bij de kleine of grote teen omdat daar de druk in het schoeisel het grootste is en breid zich daarna als je er niets aan doet uit naar andere tenen.

Ja, een kalknagel kan erg hardnekkig zijn maar is in veel gevallen nog prima te behandelen met een olie, gel of azijn. Wel kan het behoorlijk lang duren voordat het helemaal is verdwenen. Het is daarom belangrijk dat je iedere dag je tenen insmeert en dit ook vol blijft houden totdat het helemaal weg is en nog even daarna zodat het niet direct weer terug komt.

In de meeste drogisterijen zoals Kruidvat, Etos en Trekplijster is een middel te koop tegen kalknagels. Als je liever niet online winkelt kun je natuurlijk langs èèn van deze winkels gaan voor een goed advies.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Over Kopen & vergelijken
   Kopen en vergelijken
   Logo
   Enable registration in settings - general