De beste zilvershampoo 2022

Wat is een goede zilvershampoo

Heb je blond, grijs of highlights in je haar? Met zilver shampoo kun je er voor zorgen dat jouw haar een mooie koele gloed krijgt. Wanneer je haar vaak wordt blood gesteld aan water, UV-straling (zon en licht) en verontreinigde lucht dan kan het zijn dat je haar een beetje een gele / oranje tint of gloed krijgt. Zilvershampoo wordt ook wel paarse shampoo genoemd en is een shampoo die de koperen gloed in je haar neutraliseert waardoor je haar weer die mooie blonde, grijze of highlights kleur terug geeft. Er zijn veel verschillende soorten zilvershampoo te koop. Welke shampoo is nu de beste zilvershampoo 2022? Wij hebben voor je uitgezocht welke paarse shampoo het beste is voor nat of droog haar, lang en kort haar, grijs of blond haar. Van goedkope zilvershampoo tot de beste prijs / kwaliteitverhouding.

Wat is de beste zilvershampoo

Onze beste koop:

Fanola No Yellow Zilvershampoo - 350ml

11,51 18,99 Op voorraad
Laatste update was op: januari 26, 2022 4:50 am

Fanola No Yellow Shampoo bevat paarse pigmenten, waardoor de gele tint uit het haar verdwijnt.

Fanola No Yellow Shampoo bevat paarse pigmenten, waardoor de gele tint uit het haar verdwijnt. Fanola is de meest populaire shampoo die gebruikt wordt in blond(geblondeerd), Highlights, Coupe soleil, Balayage of grijs haar en is bedoeld om die mooie koele kleuren (ijs, as en grijs tonen) langer te behouden. Door verschillende oorzaken, kan er soms een gele gloed in je gekleurde haar komen. Verkleuring kan ontstaan door de omgeving of doordat je het hebt geblondeerd. Als jouw haar rood pigment bevat (door het verven of van jezelf) en je wilt je haar blond verven, kan het voorkomen dat je oranje, geel of blond haar krijg met een te warme gele gloed. Het is een veel voorkomend probleem. Je wilt een mooie koele blonde tint maar het wordt warmer of geler dan je zelf wilt.

Veel gestelde vragen over zilvershampoo

In de reguliere winkels kun je zilvershampoo kopen bij bijvoorbeeld de kruidvat, etos of trekpleister of een andere drogist.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Over Kopen & vergelijken
Kopen en vergelijken
Logo
Enable registration in settings - general