De beste telefoon voor senioren 2024

De beste telefoon voor senioren 2024

Net als jongeren willen ook graag veel ouderen en senioren met de tijd mee en met de kinderen en kleinkinderen whatsappen, internetten en spelletjes spelen. Of ben je op zoek naar gewoon een hele simpele mobiele telefoon met grote knoppen en een telefoon die simpel in gebruik is. De beste telefoon voor senioren 2024 is afgestemd op de behoeften van ouderen. Hoe vind ik nu de telefoon die geschikt is voor senioren, waar moet ik rekening mee houden, waar moet ik op letten?

Indien ouderen alleen voor noodoproepen mobiel willen kunnen bellen dan kunnen senioren kiezen voor telefoons van de fabrikanten Jitterbug en Greatcall. Deze telefoons hebben een aangepast ontwerp en software zodat de telefoon gemakkelijk te gebruiken is in noodgevallen.

De normale mobiele telefoons zoals we die kennen worden doorgaans geleverd door grote partijen zoals Apple, Samsung, Motorola en Nokia, deze telefoons zijn moeilijker in gebruik maar hebben daarentegen wel meer functies. Als ouderen ook willen internetten en whatsappen op hun telefoon dan zullen ze toch aan een Android of IOS of andere modern toestel moeten. Maar welk toestel is nu geschikt voor senioren en waarom? Wij hebben het voor je uitgezocht en hebben alle top telefoons voor je op een rijtje gezet zodat je de beste koop kunt maken.

Wat is de beste smartphone voor senioren?

De senioren smartphone van het merk Samsung komt bij ons het beste naar voren als je op zoek bent naar een telefoon voor ouderen. Deze telefoon is voorzien van SeniorenTAB software waarmee senioren op een simpele manier gebruik kunnen maken van alle basis functies van een telefoon. De telefoon is voorzien van een Camera en er kunnen diverse apps worden gedownload uit de Playstore. Het grootste verschil is het beeldscherm welke  is voorzien van hele grote en duidelijke knoppen in begrijpbare taal. Komt jouw moeder, oma, goede vriend of kennis er niet uit? Op afstand kan iemand inloggen en meekijken.

Senioren Smartphone (op basis van een Samsung smartphone) - Zwart

•Speciaal ontworpen smartphone voor ouderen en senioren
•Simpel startscherm met grote en duidelijke iconen
•SOS-knop om snel contactpersonen te bellen
•Alle mogelijkheden van een smartphone

 

De beste mobiele telefoon voor senioren kopen

Onze beste koop:

Fysic FM-7575 Big Button GSM - SOS Noodknop, Grote cijfers en letters 2 Snelkiestoetsen - Grijs

•Heel eenvoudig en intuïtief in gebruik, ook als je nog niet bekend bent met mobiele telefoons.

•Zeer goed beoordeeld op Kieskeurig.nl, een toonaangevende website voor het vergelijken van producten op het gebied van prijs en kwaliteit.

•Voorzien van een helder en overzichtelijk display, met extra grote weergave van letters en cijfers.

•Van uitstekende kwaliteit, voor een aantrekkelijke prijs. Deze prijs/kwaliteitverhouding is een van de pijlers van onze bedrijfsfilosofie.

•Voorzien van een alarmfunctie, waarmee je met één druk op de knop belt naar een vriend, buur of familielid. Je kan vijf noodnummers programmeren en als je een van deze nummers kiest, wordt er ook automatisch een sms-bericht gestuurd.

De ideale mobiel voor senioren

Dit is kortom, de ideale mobiel voor senioren. En dan hebben we nog niet eens alle specificaties besproken. Zoals de mogelijkheid om handenvrij te telefoneren, het instelbare gespreksvolume en het telefoonboek voor 100 nummers. Met Fysic kies je voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.

De beste vaste telefoon voor senioren kopen

Onze beste koop:

Gigaset E290E - Duo Senioren DECT telefoon - Zwart

 • Groot, verlicht zwart-wit display (34 x 37 mm) met hoog contrast
 • 2 snelkeuzetoetsen voor belangrijke telefoonnummers
 • Boostmodus voor extra luid volume-instelling
 • Grote toetsen
 • 2 akoestische profielen (hoog / laag) voor optimaal gehoor
 • Jumbo-modus voor telefoonboek en telefoonmenu
 • Grote verlichte individuele toetsen op handset voor veilig operatie
 • Telefoonboek voor maximaal 150 namen
 • Oproepblokkeerfunctie voor maximaal 32 nummers
 • Ruimtebewaking (babyfoon) met intercomfunctie
 • Directe oproepfunctie: selectie van een telefoonnummer met op een willekeurige toets drukken
Gerald van Wattum
Gerald van Wattum

Als hoofdredacteur en product expert schrijf, publiceer en update ik dagelijks met een team van meerdere product experts blogs, artikelen en reviews over verschillende producten en diensten die je online kunt kopen. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als het gaat om consumenten producten, online diensten en websites welke mij helpen waardevolle content te schrijven naar de behoeften van de klant. Het doel is om met onze kennis en expertise jou te helpen met het vinden van het beste product.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Over Kopen & vergelijken

Kopen en vergelijken helpt je bij de aankoop van producten. Op onze website vind je artikelen, tips en trucs en vergelijkingen van verschillende producten. Vergelijk honderden producten en vind het product welke bij jou past! Ook testen en schrijven wij product reviews en delen onze expertise en ervaring.

Kopenenvergelijken.nl is onderdeel van:
ITO Media
Noorderdiep 112 A
9521 BG Nieuw – Buinen

KvK: 75763400
E-mail: info@kopenenvergelijken.nl

© 2023 Kopenvergelijken.nl – Sitemap – Alle rechten voorbehouden

Kopen en vergelijken
Logo