De beste bladblazer 2021

De beste bladblazer 2021

In de herfst vallen de bladeren van de bomen. Een mooi gezicht maar de tuin, het gras en de straat zijn bedekt met bladeren. Tijd om op te ruimen! Een bladblazer is het ideale gereedschap om bladeren te blazen en/of op te vangen. Je hebt veel verschillende soorten machines. Kies je voor een bladblazer op benzine, een bladblazer op stroom of een bladblazer op accu? Met of zonder opvangbak of opvangzak? Wat zijn de verschillen en waar moet je op letten bij de aanschaf van de beste bladblazer 2021 die bij jouw past? Èèn ding is zeker, een bladblazer is het beste hulpmiddel om het opruimen van bladeren gemakkelijker te maken.

De beste bladblazer met accu kopen

Kies je voor een bladblazermet een sterke accu dan kun je zonder gedoe met snoeren en bezine gemakkelijk om je huis bladeren blazen of opvangen in een opvangbak of opvangzak. Wel is het van belang om een apparaat met een sterke accu te kiezen voor genoeg power en tijd om te blazen. Kies je voor het beste merk? Moet het de goedkoopste zijn? Of ga je voor de beste prijs kwaliteit verhouding? Wij hebben de beste koop voor jouw op een rijtje gezet om het makkelijker te maken.

Onze beste koop:

Makita bladblazer - DUB362Z - 2 x 18 V

Gebruikersvoordelen:
- De accu's (excl.) passen op ruim 100 Mikita machines
- Lichte maar krachtige 2 x 18 V Lithium-Ion bladblazer, ideaal voor het onderhoud van stadsparken, woonwijken, bij scholen, ziekenhuizen of elke andere lawaaigevoelige omgevingen.
- Dubbel accusysteem: het gemak van 18 V, de kracht van 36 V.
- Minder vermoeiend door de ontspannen greep op het toestel: dankzij de duimtoetsen aan en uit.
- Handige compacte accubladblazer met lage trillingen, lage geluidsproductie, laag gewicht en zonder uitstoot van schadelijke stoffen.
- Professioneel accugereedschap voor een maximale bewegingsvrijheid zonder het lawaai, de uitlaatgassen, de startproblemen en de onderhoudskosten van een benzinemotor.
- Drietraps instelbare blaaspijp met een verstelbereik van 100 mm.
- Stil en milieuvriendelijk door het gebruik van Lithium-Ion accu.
- Door het gebruik van twee 18 V batterijen in serie worden voorheen ongeziene prestaties mogelijk met het meest gebruikte batterijtype; een investering in een apart batterijsysteem enkel voor de zwaarste toepassingen wordt daarmee overbodig.
- Ergonomische, naar onder versmallende handgreep met comfortabele softgrip bekleding

De beste bladblazer op benzine kopen

Een bladblazer op benzine is een krachtig apparaat. Als je een grote tuin hebt dan is de accu van een bladblazer op accu natuurlijk zo leeg en is het niet handig om met een stroomkabel door je tuin heen te lopen. Nog afgezien van de grote hoeveelheid bladeren waar je gewoonweg een krachtige machine voor zoekt. Wel moet ik zeggen dat een benzine bladblazer natuurlijk meer lawaai maakt, benzine vervuild en de machine meer onderhoud nodig heeft. Wel zijn ze een stuk krachtiger dan accu bladblazers of elektrische bladblazers.

De beste elektrischebladblazer kopen

Een elektrische bladblazer op stroom is een relatief goedkoop product, gemakkelijk te gebruiken en lage onderhoudskosten. Over het algemeen zijn ze iets minder krachtig dan een benzine bladblazer maar voor particulier gebruik met een normale tuin een prima bladblazer. Aan het apparaat heb je verder ook weinig onderhoud waardoor de kosten laag zijn.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Over Kopen & vergelijken
Kopen en vergelijken
Logo
Enable registration in settings - general