Beste waspods capsules 2024

Welke waspods / capsules zijn het beste?

Op zoek naar waspods of capsules? Met de beste waspods / capsules 2024 is het wassen met vloeibaar wasmiddel verleden tijd. De waspods zijn super handig, geen geknoei meer met vloeibaar wasmiddel of poeder en de waspods kun je tevens handig meenemen op reis.

Waspods zijn er voor verschillende soorten was zoals gekleurde was, witte was en donkere was. Welke kun je nu het beste kopen? Ga je voor goedkope waspods of koop je wat duurdere capsules? Wat zijn de verschillen en welke pods hebben mensen goede ervaringen mee? Wij zochten het uit en hebben het voor je op een rij gezet.

De beste waspods capsules

De waspods van Ariel worden door gebruikers als super goed ervaren. In verschillende ervaringen en reviews zijn mensen erg tevreden over het gebruik van dit A-merk waspods. Met meer dan 800 reviews 4.8/5 sterren is dit echt een aanrader. Met een voordeelverpakking / aanbieding kun je tevens veel pods scoren voor een goede prijs waar je heel lang mee kunt doen.

Ariel 3in1 PODS Colour & Style - Kwartaalbox 105 Wasbeurten - Wasmiddel Capsules

33,60 Op voorraad
Laatste update was op: 10 juli 2024 11:49

Uitzonderlijke reinigingskracht in een kleine capsule. Het unieke ontwerp van de Ariel 3in1 wasmiddel capsules met verschillende vakken zorgt ervoor dat de ingrediënten stabiel en apart blijven zitten totdat ze de was bereiken, waar ze hun supergeconcentreerde reinigingskracht geven. De innovatieve laag lost in contact met water volledig op en geeft krachtige technologieën vrij die een heleboel soorten vlekken bestrijden. Zo krijg je het beste vloeibare wasmiddel van Ariel, met de juiste hoeveelheid wasmiddel. De Ariel waspods reinigen uitstekend en houden je was langdurig fris.

Uitzonderlijke reiniging met een kleine capsule
Door een Pod of een Tab te gebruiken in plaats van het gebruik van vloeibaarwasmiddel in de lade, kan je tot een kwart besparen van je wasmiddel
Uitstekende reiniging, zelfs op 30°C
Eenvoudig en gemakkelijk in het gebruik

Deze pods zijn niet voorzien van wasverzachter, als je wasverzachter wilt gebruiken dan kun je die gewoon gebruiken naast het gebruik van de capsules en dus wasverzachter kopen. Bekijk hier direct alle wasverzachters.

Ariel pods aanbieding

Als je op zoek bent naar goedkope waspods dan is het goed om te letten op de beste aanbieding. Wij hebben de beste deals en aanbiedingen voor je op een rij gezet:

Wassen met waspods

Het is erg gemakkelijk om een was te draaien met waspods. De capsules die je in de trommel doet hebben precies de juiste hoeveelheid om een wasbeurt te draaien. Zo gebruik je nooit te veel of te weinig wasmiddel in de wasmachine. De capsule zit in een soort oplosbare plastic omhulsel die je in zijn geheel in de wasmachine stopt. Alles lost volledig op en het werkt daarom super makkelijk. Waspods worden soms ook wascapsules genoemd.

Het is wel belangrijk om voor 1 pod een aardige was te draaien. Dit omdat de hoeveelheid die in 1 capsule zit bedoelt is voor een hele was. Als je dus 1 of 2 dingen wilt wassen is een pod wel aardig veel. Je zou voor kleine wasjes dus ook nog kunnen kiezen voor een normaal vloeibaar wasmiddel, lees hierover meer in het artikel over het beste wasmiddel.

Andere tips

Wil je ook graag dat je was lekker ruikt? Gebruik dan de beste wasparfum. Door een beetje wasparfum toe te voegen ruikt je was echt super lekker. Wasparfum zorgt er ook voor dat de was langer lekker ruikt dan bijvoorbeeld met een wasverzachter.

Ook voor de afwas kun je gebruik maken van tabletten, met de beste vaatwastabletten gebruik je nooit meer te veel afwasmiddel en heb je altijd de juiste samenstelling, erg makkelijk dus!

Veel gestelde vragen over waspods

Nee, deze zijn niet gevaarlijk voor de wasmachine. Om de pods / capsule zit een stukje wat lijkt op plastic maar dit is een soort plastic dat vanzelf oplost in water en geen schade 

De wascapsules kun je in veel verschillende winkels kopen waaronder de supermarkten en de drogisten. Denk hierbij aan Jumbo en Albert Heijn, maar ook:

Ariel pods Kruidvat, Etos en Trekpleister

Bij de drogisterijen zoals Etos, Kruidvat en Trekpleister kun je ook Ariel waspods kopen, al is de keuze wel een stuk minder als dat je online koopt. Op moment van schrijven van dit artikel is er slechts 1 “Ariel pods aanbieding Kruidvat” bij de Kruidvat te koop.

Aldi en Lidl capsules

Ook de Aldi en de Lidl verkopen wascapsules. Zei verkopen geen Ariel. Bij de Aldi verkopen ze UNA capsules en bij de Lidl formil.
Gerald van Wattum
Gerald van Wattum

Als hoofdredacteur en product expert schrijf, publiceer en update ik dagelijks met een team van meerdere product experts blogs, artikelen en reviews over verschillende producten en diensten die je online kunt kopen. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als het gaat om consumenten producten, online diensten en websites welke mij helpen waardevolle content te schrijven naar de behoeften van de klant. Het doel is om met onze kennis en expertise jou te helpen met het vinden van het beste product.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Over Kopen & vergelijken

Kopen en vergelijken helpt je bij de aankoop van producten. Op onze website vind je artikelen, tips en trucs en vergelijkingen van verschillende producten. Vergelijk honderden producten en vind het product welke bij jou past! Ook testen en schrijven wij product reviews en delen onze expertise en ervaring.

Kopenenvergelijken.nl is onderdeel van:
ITO Media
Noorderdiep 112 A
9521 BG Nieuw – Buinen

KvK: 75763400
E-mail: info@kopenenvergelijken.nl

© 2023 Kopenvergelijken.nl – Sitemap – Alle rechten voorbehouden

Kopen en vergelijken
Logo