De beste waspods capsules 2021

Welke waspods / capsules zijn het beste?

Op zoek naar waspods of capsules? Met de beste waspods / capsules 2021 is het wassen met vloeibaar wasmiddel verleden tijd. De waspods zijn super handig, geen geknoei meer met vloeibaar wasmiddel of poeder en de waspods kun je tevens handig meenemen op reis.

Waspods zijn er voor verschillende soorten was zoals gekleurde was, witte was en donkere was. Welke kun je nu het beste kopen? Ga je voor goedkope waspods of koop je wat duurdere capsules? Wat zijn de verschillen en welke pods hebben mensen goede ervaringen mee? Wij zochten het uit en hebben het voor je op een rij gezet.

De beste waspods capsules

De waspods van Ariel worden door gebruikers als super goed ervaren. In verschillende ervaringen en reviews zijn mensen erg tevreden over het gebruik van dit A-merk waspods. Met meer dan 800 reviews 4.8/5 sterren is dit echt een aanrader. Met een voordeelverpakking / aanbieding kun je tevens veel pods scoren voor een goede prijs waar je heel lang mee kunt doen.

Ariel 3in1 PODS Colour & Style - Kwartaalbox 105 Wasbeurten - Wasmiddel Capsules

30,20 Op voorraad
Laatste update was op: oktober 27, 2021 7:23 am

Uitzonderlijke reinigingskracht in een kleine capsule. Het unieke ontwerp van de Ariel 3in1 wasmiddel capsules met verschillende vakken zorgt ervoor dat de ingrediënten stabiel en apart blijven zitten totdat ze de was bereiken, waar ze hun supergeconcentreerde reinigingskracht geven. De innovatieve laag lost in contact met water volledig op en geeft krachtige technologieën vrij die een heleboel soorten vlekken bestrijden. Zo krijg je het beste vloeibare wasmiddel van Ariel, met de juiste hoeveelheid wasmiddel. De Ariel waspods reinigen uitstekend en houden je was langdurig fris.

Uitzonderlijke reiniging met een kleine capsule
Door een Pod of een Tab te gebruiken in plaats van het gebruik van vloeibaarwasmiddel in de lade, kan je tot een kwart besparen van je wasmiddel
Uitstekende reiniging, zelfs op 30°C
Eenvoudig en gemakkelijk in het gebruik

Deze pods zijn niet voorzien van wasverzachter, als je wasverzachter wilt gebruiken dan kun je die gewoon gebruiken naast het gebruik van de capsules en dus wasverzachter kopen. Bekijk hier direct alle wasverzachters.

Wassen met waspods

Het is erg gemakkelijk om een was te draaien met waspods. De capsules die je in de trommel doet hebben precies de juiste hoeveelheid om een wasbeurt te draaien. Zo gebruik je nooit te veel of te weinig wasmiddel in de wasmachine. De capsule zit in een soort oplosbare plastic omhulsel die je in zijn geheel in de wasmachine stopt. Alles lost volledig op en het werkt daarom super makkelijk. Waspods worden soms ook wascapsules genoemd.

Het is wel belangrijk om voor 1 pod een aardige was te draaien. Dit omdat de hoeveelheid die in 1 capsule zit bedoelt is voor een hele was. Als je dus 1 of 2 dingen wilt wassen is een pod wel aardig veel. Je zou voor kleine wasjes dus ook nog kunnen kiezen voor een normaal vloeibaar wasmiddel.

Andere tips

Wil je ook graag dat je was lekker ruikt? Gebruik dan de beste wasparfum. Door een beetje wasparfum toe te voegen ruikt je was echt super lekker. Wasparfum zorgt er ook voor dat de was langer lekker ruikt dan bijvoorbeeld met een wasverzachter.

Ook voor de afwas kun je gebruik maken van tabletten, met de beste vaatwastabletten gebruik je nooit meer te veel afwasmiddel en heb je altijd de juiste samenstelling, erg makkelijk dus!

Veel gestelde vragen over waspods

Nee, deze zijn niet gevaarlijk voor de wasmachine. Om de pods / capsule zit een stukje wat lijkt op plastic maar dit is een soort plastic dat vanzelf oplost in water en geen schade 

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Over Kopen & vergelijken
Kopen en vergelijken
Logo
Enable registration in settings - general