Dyson Supersonic föhn aanbieding

Op zoek naar een Dyson föhn? Met de Dyson Supersonic föhn koop je en krachtige, kleine en stille föhn met ionentechnologie. Dyson staat verder bekend op zijn onder andere goede krachtige stofzuigers / steelstofzuiger / robotstofzuigers, ventilators, stijltangen, luchtreinigers en meer! Met veel goede reviews, beoordelingen en ervaringen van andere gebruikers een aanrader!

Dyson Supersonic föhn aanbiedingen

Met de beste deals, aanbiedingen en kortingen kun je voordelig een goede Dyson Supersonic kopen. Het apparaat is vrij duur maar met een goede aanbieding of korting kun je toch wel wat geld besparen.

De beste deals:

Alles over de Dyson Supersonic

Design en kleur

De Dyson Supersonic is een mooi ontworpen haardroger. Op het eerste oog ziet het design er anders uit dan een reguliere föhn. De föhn is erg licht en ligt ook prettig in de hand. De föhn is geschikt voor normaal haar, droog haar, dik haar, krullend haar en pluizig haar. Het apparaat weegt slechts 630 gram en heeft een krachtige 1600W vermogen digitale motor. Bij de föhn zit verder een lange kabel van 2.8 meter zodat je lekker vrij je gang kunt gaan zonder zorgen dat de kabel te kort is.

Er zijn meerdere varianten van de Dyson Supersonic haardroger te koop. Zo kun je kiezen voor een paarse fuchsia kleur, zwart en rood. Bij sommige Dysons krijg je ook een handige opbergtas meegeleverd waar je de föhn in kunt bewaren zodat deze mooi blijft.

Hoe werkt de Supersonic Dyson föhn?

De föhn heeft in het midden een gat waar de lucht door gaat. Bij andere föhns ben je wellicht gewend dat achter de haardroger een roterende ventilator zit die de lucht verplaatst. Aan de achterkant van de föhn wordt de lucht uit de omgeving opgevangen en vervolgens wordt het versnelt aan de voorkant van de föhn weer uitgeblazen. Door deze techniek droogt de Dyson Supersonic het haar sneller en efficiënter dan traditionele haardrogers.

De föhn heeft een aan/uit knopt waarmee je hem aan en uit kunt zetten. Na het aanzetten van het apparaat zal je merken dat de föhn zeer gericht lucht verplaatst. Het apparaat is relatief gezien erg stil. 

Naast de aan en uit knop kun je de temperatuur regelen middels een knop op de föhn. De temperatuur kun je instellen door het knopje èèn of meerdere keren in te drukken. Hierdoor kun je de instelling van de temperatuur wijzigen naar 1 van de 4 mogelijke standen.

Het knopje daarnaast kun je gebruiken om de blaassnelheid in te stellen. Het apparaat meet 40 keer per seconden de temperatuur van de lucht die wordt uitgeblazen en corrigeert deze temperatuur als dat nodig is. Door deze hittebescherming blijft de temperatuur van de föhn altijd op de juiste ingestelde temperatuur en kun je beschadigingen voorkomen.

Voor het snel drogen van het haar kun je de snelheid natuurlijk wat harder zetten en wanneer je het haar ook wilt stylen met bijvoorbeeld een föhnborstel dan kun je ook een zachtere stand instellen. Verder heb je onder de aan en uit knop nog een cold boost knop zitten om de koude lucht te boosten.

Hieronder een video hoe je de Dyson fohn kunt gebruiken:

Veilig in gebruik

Doordat er geen rotor ventilator in de Dyson Supersonic zit kan er niets vasthaken in de ventilator. Daarnaast is de lucht die wordt uitgeblazen ook niet gloeiend heet waardoor je je vingers veilig in het apparaat kan steken of ergens tegen aan kan komen zonder dat er iets verbrand.

Dyson Supersonic accessoires

Naast de föhn zelf worden er bij het apparaat diverse accessoires geleverd die je op deze Dyson haardroger kunt plaatsen. Deze hulpstukken kun je door het magneetsysteem eenvoudig bevestigen aan de Dyson Supersonic alsook weer eenvoudig te verwijderen. Hier bespreken we een aantal van deze meegeleverde accessoires:

  • Diffuser: deze kun je gebruiken als je van nature krullend haar hebt. Zo kun je het haar drogen maar ook extra volume creëren.
  • Smalle nozzle: met deze nozzle kun je heel gericht een smalle luchtstroom creëren en is ideaal als je tegelijkertijd bijvoorbeeld ook een krulborstel gebruikt.
  • Smoothing nozzle: met deze nozzle kun je je haar lekker droog föhnen zonder dat het direct alle kanten op gaat. Met een gerichte luchtstroom van dit opzetstuk voor glad haar kun je het haar lekker drogen en tegelijkertijd glanzend kunt maken. Wanneer je haar pluizig is wordt dit ook mooi glad en glanzend.

Dyson supersonic reviews en ervaringen

Op zoek naar een Dyson supersonic review of ervaring? Door een review te lezen kom jij te weten wat andere kopers van het product vinden.

Conclusie

De Dyson Supersonic föhn is zonder twijfel èèn van de beste haardrogers maar is daarnaast wel erg prijzig. Wanneer je dagelijks je haar wilt föhnen of zeer regelmatig het apparaat wilt gaan gebruiken kan de investering zeker de moeite waard zijn. Feit is dat je met een Dyson föhn een zeer krachtig apparaat in huis haalt die jaren mee gaat.

Gerald van Wattum
Gerald van Wattum

Als hoofdredacteur en product expert schrijf, publiceer en update ik dagelijks met een team van meerdere product experts blogs, artikelen en reviews over verschillende producten en diensten die je online kunt kopen. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als het gaat om consumenten producten, online diensten en websites welke mij helpen waardevolle content te schrijven naar de behoeften van de klant. Het doel is om met onze kennis en expertise jou te helpen met het vinden van het beste product.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Over Kopen & vergelijken

Kopen en vergelijken helpt je bij de aankoop van producten. Op onze website vind je artikelen, tips en trucs en vergelijkingen van verschillende producten. Vergelijk honderden producten en vind het product welke bij jou past! Ook testen en schrijven wij product reviews en delen onze expertise en ervaring.

Kopenenvergelijken.nl is onderdeel van:
ITO Media
Noorderdiep 112 A
9521 BG Nieuw – Buinen

KvK: 75763400
E-mail: info@kopenenvergelijken.nl

© 2023 Kopenvergelijken.nl – Sitemap – Alle rechten voorbehouden

Kopen en vergelijken
Logo