Het beste Halloween kostuum 2021

Welk Halloween kostuum is het beste?

Het is weer bijna zover! HALLOWEEN! De feestdag begint officieel op 31 oktober, maar voor de echte liefhebbers natuurlijk al ver daarvoor. Want bij zo een feestdag hoort uiteraard een ontzettend griezelig, eng en grappig kostuum bij. Ben jij op zoek naar een uniek en origineel Halloween kostuum? Met de beste Halloween kostuums 2021 vind jij ongetwijfeld een perfect kostuum die helemaal bij jouw persoon past. Zo verzamelen jouw kinderen op een griezelige manier snoep langs de deuren en kan jij later op de avond als volwassene in het middelpunt staan van het Halloween feestje!

Wat voor een Halloween kostuum jij wilt is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw smaak. Toch zijn er een aantal Halloween kostuums die echt de kroon spannen. Om daarachter te komen hebben wij een uitgebreid onderzoek gedaan naar het beste Halloween kostuum van 2021. Hierdoor hoef jij niet het hele internet meer af te struinen. Naast de lijst met beste Halloween kostuums, geven we je ook meer informatie over hoe je een Halloween kostuum kunt maken met daarbij een hele rits ideeën die jij kan gebruiken tijdens Halloween!

Beste Halloween kostuum kopen?

Beste Halloween kostuum heren

Ben je op zoek naar Halloween kostuum voor heren? Je wilt natuurlijk wel een stoere, enge en het beste kostuum. Het beste Halloween kostuum man hebben we daarom voor jou hieronder op een rij gezet.

Beste Halloween kostuum dames

De dames hebben eindeloos veel mogelijkheden als het gaat om kleding. Dat is niet anders bij Halloween kostuums. Toch zijn er een aantal die eruit springen. Hieronder de beste Halloween kostuums dames!

Beste Halloween kostuum kind

Ook jouw kinderen willen een leuke Halloween dag hebben. Laat ze meegenieten met een van deze beste Halloween kostuums voor kinderen!

Beste Halloween kostuum baby

Ook voor baby’s zijn er tegenwoordig Halloween kostuums. Laat jouw vrienden schrikken door jouw kind met een van de beste Halloween kostuums aan te kleden! Voor de allerkleinste babys is helaas niet zo heel veel keuze, de maten zijn meestal 68 en 74 voor baby kostuums.

De beste Halloween kostuum ideeën

Tijdens Halloween heb je de mogelijkheid om je creativiteit de vrije loop te laten en te zorgen voor het uniekste pakje van de avond. Om je wat voeding te geven voor deze creativiteit hebben we hieronder een aantal Halloween kostuum ideeën voor jou op een rij gezet:

  • Origineel karakter: de bekendste en oudste outfits die mensen gebruiken tijdens Halloween zijn heksen, clowns, vampiers, skeletten en zombies. Deze zijn in allerlei soorten en maten te krijgen in online en offline winkels. Je kan er ook voor kiezen om ze zelf te maken. Zo maak je er toch een unieke outfit van!
  • Film of serie karakter: een ontzettend leuk idee is om als een bekende personage verkleed te gaan. Maar kies dan wel een beetje een eng en griezelig persoon uit. Denk bijvoorbeeld aan Voldemort uit Harry Potter, Pennywise uit de horrorfilm It of de Joker. Ook Stranger Things is een serie die erg goed past bij het Halloween thema. Je zal zien dat je de enige bent en er tussen alle Halloween kostuums uitspringt!
  • Game karakter: tegenwoordig heb je heel veel Halloween karakters die uit online games komen. Denk hierbij aan de vele Fortnite kostuums. Ontzettend origineel, maar maak het dan wel af met een Fortnite dansje!
  • Dier karakter: vinden je kinderen het leuk om zich te verkleden, maar willen ze liever niks engs of griezeligs aan? Dan kun je ook altijd nog kiezen om je kinderen te verpakken in een dier kostuum. Denk hierbij aan een schattig konijn, muis of een bedacht dier, namelijk de eenhoorn!
  • Sprookje karakter: een eng karakter uit een sprookje. Dat is ook nog een ontzettend leuk idee. Denk hierbij aan de grote boze wolf uit Roodkapje, de boze koningin uit Sneeuwwitje of Scar uit de Leeuwenkoning. Welke kies jij voor je kinderen?
Vergeet naast een mooi kostuum niet om halloween schmink te kopen, hiermee maak het karakter nog spannender en leuker!

Hoe maak je een Halloween kostuum?

Voor veel mensen begint het feest van Halloween al in een veel eerder stadium, namelijk tijdens het bedenken en maken van een Halloween kostuum. Je kan er natuurlijk een kopen in de winkel, maar wat is nou leuker dan zelf een Halloween kostuum te maken. Zo heb je sowieso het meest originele Halloween kostuum van de avond en kun je het zowel voor baby, kind, dames of heren op maat maken! Maar een grote vraag onder jullie is: hoe maak je een Halloween kostuum? Hieronder geven we een aantal te maken kostuums:

  1. Dracula-outfit: het eerste Halloween kostuum dat je heel snel en makkelijk zelf kunt maken is de Dracula outfit. Pak hiervoor een oud pak van jezelf of van je vader en zorg dat je deze strikt met een vlinderdas. Vervolgens kam je je haren (als je haar hebt) strak naar achter met wat water of gel. Daarna pak je wat make-up of wat verf en maak je je gezicht wit en je lippen rood. Dit kan je vervolgens afmaken met wat nepbloed bij je mond te verven.
  2. Geest-outfit: bij een geest kostuum moet je je eerst kleden in het wit. Het beste werkt met een witte jurk of met een oud laken. Daarna schmink je jouw hoofd tot aan je nek helemaal wit en maak je je ogen en je mond vervolgens zwart. Zorg ervoor dat je je haren heel wild kamt. En voilà, je bent een ontzettend enge geest!
  3. Zombie-outfit: deze outfit is wellicht de makkelijkste, aangezien je eigenlijk alle kleding kan gebruiken die je maar wilt. Vaak is het wel handig om wat oude en kapotte kleding te pakken. Je kan er ook nog voor kiezen om wat gaten extra te maken of wat brandplekken te creëren in de kleding. Je kan je kleding vervolgens ook wat schminken met zwart en daarna drogen. Dit heeft namelijk nog een beter effect! Uiteindelijk schmink je je gezicht wit met donkere wallen onder de ogen. Met rode schmink kun je nog wat bloedvlekken verven. Je haar kan je vervolgens lekker door de war gooien!

Meer halloween...

Ben je een echte halloween fan? Je kunt je huis en voortuin mooi versieren met leuke halloween decoratie en versiering.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Over Kopen & vergelijken
Kopen en vergelijken
Logo
Enable registration in settings - general