De beste Halloween schmink 2022

Welk Halloween schmink is de beste?

HALLOWEEN! Het komt er dan toch alweer bijna aan. En daar hoort van alles bij! Ben jij er al klaar voor om je huis te versieren met Halloween decoratie, om Halloween lekkerheden te halen en natuurlijk jezelf om te turnen tot het engste karakter van de avond? Dan kan de beste Halloween schmink 2022 niet ontbreken. Samen met een Halloween kostuum verander je in een waar Halloween personage. Als wie ga jij die dag?

Om te kijken welke Halloween schmink bij jou past, hebben we voor jou uitgebreid onderzoek gedaan. Er zijn verschillende karakters naar waar jij geschminkt kan worden. Maar welke past bij jou? Is het voor jou zelf als volwassene of is het bedoeld voor jouw kind? Dat is namelijk nogal een verschil. We laten hieronder voor jou in ieder geval de leukste karakters zien. Daarnaast geven we je meer informatie over hoe je jezelf precies moet schminken. Dit artikel gaat daarop in!

Beste Halloween schmink kopen?

Halloween schmink kind

Ben je op zoek naar Halloween schmink voor jouw kind? Hieronder hebben we een aantal leuke schmink sets die je kan gebruiken voor jouw kinderen. Verschillende glitters en kleuren die ook nog eens makkelijk te verwijderen zijn. Bekijk de beste schmink kind 2022!

Halloween schmink mannen

Mannen willen vaak geschminkt worden tot stoere, zeer enge en mannelijke karakters. Er zijn schmink sets beschikbaar die je tot een karakter maken. Hieronder de beste voor jou uitgelicht!

Halloween schmink vrouw

Ook voor de vrouwen is er speciale Halloween schmink. Kies jouw favoriete vrouwelijke karakter. Hieronder staan de beste Halloween schmink voor vrouwen voor jou klaar!

Ideeën schmink Halloween

Het is natuurlijk leuk om tijdens Halloween alles uit de kast te trekken. Van Halloween decoratie, Halloween kostuums tot aan Halloween schmink. Er zijn talloze personages waarnaar je geschminkt kan worden. Wil je een clown, heks, skelet, pompoen of vampier worden? We geven jou een aantal ideeën naar welke karakters jij geschminkt kan worden en hoe je dat precies doet:

Halloween schmink clown

De clown is natuurlijk een van de bekende gezichten van Halloween. En dan niet een leuke en grappige clown, maar een enge en griezelige versie. Zo verras je je familie en vrienden met een unieke personage!

Wat heb je precies nodig en hoe schmink je het?
Je hebt voor het schminken van een killer clown witte, rode en zwarte schmink nodig. Daarnaast gebruik je penselen met verschillende diktes (klein, medium en groot). Hoe je dit precies moet aanbrengen bekijk je in de volgende video van Vegaoo.nl:

Halloween schmink skelet

Een skelet personage kan ook niet ontbreken bij het engste feest van het jaar. De dood komt namelijk om de hoek kijken. Hoe spannend en grappig is het dan om jouw naasten te laten schrikken met een echt lijkend skelet!

Wat heb je precies nodig en hoe schmink je het?
Je hebt zwarte en witte schmink nodig om deze Halloween skelet personage te worden. Daarnaast is het handig om een oogpotlood, kleine en grote kwast tot je beschikking te hebben. Na het verven ben je een echt skelet. Bekijk in de video van Vegaoo.nl hoe dat precies in zijn werk gaat:

Halloween schmink pompoen

De pompoen heeft een centrale plek met Halloween. Wie Halloween zegt, zegt pompoen. De gehele straat ligt ermee vol. Hoe leuk is het dan om zelf ook tot een pompoen te worden geschminkt? Bekijk hieronder hoe je dat precies doet!

Wat heb je precies nodig en hoe schmink je het?
Voor deze Halloween pompoen personage heb je uiteraard oranje schmink nodig. Daarnaast kan je ook nog gebruik maken van zwarte, witte en groene schmink. Verder is het handig om pailletten, glittergel en kwasten beschikbaar te hebben. Hoe je deze schmink bij je kinderen precies opdoet, kun je in de volgende video van Vegaoo.nl bekijken:

Halloween schmink vampier

Wil jij tijdens Halloween als vampier voor de dag komen? Dat kan. Een griezelige vampier zorgt er namelijk voor dat je anderen de stuipen op het lijf jaagt. En dat is toch de bedoeling? Bekijk snel hieronder hoe je precies tot een vampier wordt omgetoverd!

Wat heb je precies nodig en hoe schmink je het?
Je hebt bij deze personage eigenlijk alleen maar een beetje zwarte schmink nodig, nepbloed en vampier tanden. In deze video van Vegaoo.nl bekijk je de tutorial:

Nep bloed halloween

Met nepbloed maak je jou karakter helemaal compleet. Zo kun je eigen nep wonden, littekens of bebloede kleding nog spannender maken. Je hebt zowel bloed in een kleine verpakking tot een opmaak set, tot een jerrycan met nepbloed.

Andere Halloween accessoires

Naast Halloween schmink zijn er natuurlijk ook andere attributen die je tijdens het enge feest kan gebruiken. Zo kan je de schmink combineren met een Halloween kostuum, zodat je het Halloween feest helemaal compleet maakt. Ben je benieuwd naar Halloween kostuums? Bekijk dan hier de beste Halloween kostuums van 2022. Dat is overigens niet het enige; je hebt namelijk ook nog de mogelijkheid om jouw huis en tuin te versieren met Halloween decoraties. Bovendien kun je het eten en het drinken tijdens Halloween ook versieren. Bekijk hier de beste Halloween decoraties van 2022!

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Over Kopen & vergelijken
   Kopen en vergelijken
   Logo
   Enable registration in settings - general