De beste kerstversiering 2024

Welke kerstversiering is de beste?

Het is weer bijna zover, de gezelligste tijd van het jaar: kerst! Dan denk je natuurlijk aan het heerlijke eten, die fantastische kerstmuziek en de mooie kerstversiering. Dat laatste brengt de kerstsferen in huis en zorgt voor gezellige taferelen. Met de beste kerstversiering van 2024 wordt jouw huis van binnen en buiten versierd! In dit artikel laten we de leukste, meest unieke en mooiste kerstversiering zien, zodat jouw kerst er een wordt om nooit te vergeten. Van traditionele kerstversiering tot leuke, moderne en unieke versieringen. Ik zou zeggen; waar wacht je nog op?

De beste kerstversiering kopen?

Je wilt het tijdens kerst natuurlijk zo gezellig mogelijk maken. We hebben daarom een aantal ideeën klaargezet die je direct kunt gebruiken voor het versieren van jouw huis!

De beste kerstverlichting 2024

Verlichting kan niet ontbreken tijdens kerst toch? Daarom hebben we hier een lijst met de beste kerstverlichting van 2024. Wil je meer informatie over kerstverlichting? Bekijk dan dit artikel over de beste kerstverlichting binnen 2024 of dit artikel over de beste kerstverlichting voor buiten 2024!

De beste kerstballen 2024

Kerstballen maken jouw kerstboom. Tegenwoordig heb je de keuze uit verschillende unieke soorten kerstballen in allerlei kleuren en decoraties. Extra voordelig is als je een complete set koopt met bijvoorbeeld 60 of 100 kerstballen. Bekijk hieronder de beste en mooiste kerstballen 2024!

De beste kerstkransen 2024

Wil jij een kerstkrans aan de voordeur hangen? Op die manier verwelkom je jouw gasten op een unieke manier. Bekijk hieronder de mooiste en beste kerstkransen!

De beste kerstdorpen 2024

Een kerstdorp met verlichting of zonder lampjes is erg leuk om te bouwen of op de kast neer te zetten. In een dorpje heb je vaak veel verschillende soorten huisjes, poppetjes, accessoires / kerst decoraties om een mooi eigen gemaakt kerstdorp te bouwen! Ook heb je kerstdorpjes met een vaste opstelling met of zonder lampjes.

De beste nepsneeuw 2024

Met nepsneeuw kun je je huis, raam, kerstdorp of kerststukjes een heerlijk winterse uitstraling geven. Je hebt verschillende soorten nepsneeuw zoals nepsneeuw spray (spuitbus), een deken of kunstsneeuw in een zak.

De beste kerstkussens 2024

Met een leuke kerstkussen kun je de huiskamer leuk inrichtingen. Een setje kerstkussens op de bank geeft een leuke uitstraling en het is natuurlijk lekker om tegen een kussen aan te liggen. Kerstkussens heb je met verschillende printjes en teksten over kerst zoals rendieren, kerstbomen, kerstkransen en natuurlijk ook de kerstman! We hebben een aantal leuke kerstkussens / sierkussens op een rij gezet:

Ideeën kerstversiering

Kerst wordt gemaakt door de sferen die je zelf meebrengt, maar kerstversiering kan natuurlijk ook niet ontbreken tijdens dit gezellige feest. Maar welke versiering voor kerst is er allemaal? Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het versieren. Denk natuurlijk aan de kerstboom, slingers of andere versieringen. Hieronder een aantal ideeën voor kerstversiering binnen en buiten.

Kerstboomversiering
Met kerst kan de kerstboom natuurlijk niet ontbreken. Als je kerst zegt, is dit een van de eerste dingen waaraan jij denkt. Je hebt de kerstboom in verschillende soorten en maten. Ga jij voor een kerstboom met echte naalden of voor een nep kerstboom die je elk jaar weer kunt opzetten? Als je die keuze hebt gemaakt kun je gaan kijken naar de kerstboomversieringen. Hieronder een aantal tips:

 • Kerstballen: kerstballen zijn ideaal om jouw kerstboom te versieren. Kerstballen zijn er in verschillende soorten met kleuren, patronen en illustraties.
 • Kerstornamenten: je kunt er ook voor kiezen om kerstornamenten in de boom te hangen. Deze zien eruit als kerstballen, alleen dan in andere vormen. Denk hierbij aan een kerstbal in de vorm van een cadeautje, een luchtballon, een cupcake of een donut. Of een leuke kersthanger in de vorm van een sneeuwpop, kerstman of rendier!
 • Kerstboomverlichting: de kerstboom moet ook ’s avonds mooi kunnen stralen. Met kerstboomverlichting staat jouw kerstboom helemaal in het middelpunt!
 • Chocolade of kransjes: als je aan kerst denkt, denk je ook aan heerlijk eten. Wil jij tussen die heerlijke diners door ook lekker snoepen? Decoreer jouw kerstboom dan met chocolade kerstkransjes of andere lekkernij. Ik denk dat je daar meer mensen blij mee maakt!

Kerstverlichting
Uiteraard kan kerstverlichting niet ontbreken. Hiermee vermenigvuldig je namelijk de gezelligheid van het kerstfeest. Je hebt gekleurde kerstverlichting tot aan LED-kerstverlichting voor binnen en buiten. Hieronder een aantal leuke ideeën:

 • Lichtsnoeren: lichtsnoeren zijn tijdens kerst overal te gebruiken. Denk hierbij aan de kast, de trapleuning, de bank of tegen de muur. Je kunt ze zelfs in de kerstboom hangen. Je kunt kiezen voor LED-lichtsnoeren of lichtsnoeren met batterij.
 • Kerstgordijn: een kerstgordijn kerstverlichting heeft een horizontale lijn met verschillende verticale snoeren. De lichtjes vallen op die manier naar beneden, zodat er een mooi lichteffect ontstaat. Ideaal voor tegen het plafond!
 • Ijspegel kerstverlichting: we kunnen er niet altijd zeker van zijn dat er ijspegels zullen zijn tijdens de winter. Daarom is er ijspegel kerstverlichting. Deze plaats je tegen de buitenkant van het raam, waardoor je heerlijke wintersferen creëert!
 • Kerstlantaarn: een nostalgisch en ouderwets kerstgevoel creëren? Kijk dan ook naar kerstlantaarns. Deze kun je mooi buiten of zelfs binnen ophangen!
 • Guirlandes: een decoratieve kersttakken slinger met of zonder lampjes die je huis extra sfeer geeft. Erg leuk is een guirlandes met lampjes lang de trap naar boven. Zo is de hele hal, trap en trapleuning omgetoverd tot een mooie verlichte trap naar boven.

Andere soorten kerstversiering
Tijdens kerst wil je natuurlijk verschillende kerstversieringen hebben. Zo heb je houten kerstversiering, vintage kerstversiering, antieke kerstversiering of witte kerstversiering. Hieronder nog meer tips:

 • Kerstkransen: een kerstkrans is een bloemstuk speciaal voor tijdens de kerst. Deze kleine of grote kerstkransen kunnen tijdens kerst overal in huis worden gehangen. Denk hierbij aan de deur, boven de open haard of tegen de muur!
 • Kersttakken: kersttakken met lichtjes zijn ook een mooie vorm van decoreren. Ook hier kun je kerstballen of kerstornamenten in hangen. Mooi voor bij de tafel, de bank of bij het raam!
 • Kerstfiguren: het is ook leuk om verschillende kerstfiguren in de tuin te hebben staan. Denk hierbij aan een rendier, kerstman, sneeuwpop of kerstboom. Zo kun je in jouw tuin een waar winters tafereel bouwen!
 • Miniatuurelementen: waarschijnlijk heb jij weleens gezien dat ze in winkels als de Intratuin of andere bouwmarkten hele mooie miniatuur steden hebben gebouwd. Daar zie je dan bijvoorbeeld een miniatuur trein, miniatuur kerststal of miniatuur kerstmarkt. Ontzettend leuk om daar een plek voor in huis te vinden!
 • Waxinelichthouders: een waxinelichthouder helemaal in kerstsfeer met bijvoorbeeld een kerstboom, sterren of een kerstman. Leuk voor op tafel, op de kast of op het dressoir.

Leuke kerst ideeën...

Wat vind jij van een leuke kersttrui? Een grappige foute kersttrui of gewoon een leuke kersttrui met een printje? Leuk om aan te doen in de tijd van kerst.

Veel gestelde vragen over kerstversiering

Online kun je heel veel kerstversiering kopen op Bol.com. Hier is erg veel keus in verschillende versieringen, je vindt hier:

Kerstkussens, kerstdorpen, kerststukjes, nepsneeuw, kersthangers, kerststallen, kerstkransen, kerstsokken, guirlandes, kersttreinen en kerstkijpers.

Bekijk direct alle kerstversiering bij Bol.com

Kerstversiering Action

Ben je op zoek naar goedkope kerstversiering dan kun je ook naar de fysieke winkel gaan zoals de Action. Je kunt hier voor weinig geld leuke kerstspulletjes, decoraties en versieringen kopen om je huis te versieren.

Gerald van Wattum
Gerald van Wattum

Als hoofdredacteur en product expert schrijf, publiceer en update ik dagelijks met een team van meerdere product experts blogs, artikelen en reviews over verschillende producten en diensten die je online kunt kopen. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als het gaat om consumenten producten, online diensten en websites welke mij helpen waardevolle content te schrijven naar de behoeften van de klant. Het doel is om met onze kennis en expertise jou te helpen met het vinden van het beste product.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Over Kopen & vergelijken

Kopen en vergelijken helpt je bij de aankoop van producten. Op onze website vind je artikelen, tips en trucs en vergelijkingen van verschillende producten. Vergelijk honderden producten en vind het product welke bij jou past! Ook testen en schrijven wij product reviews en delen onze expertise en ervaring.

Kopenenvergelijken.nl is onderdeel van:
ITO Media
Noorderdiep 112 A
9521 BG Nieuw – Buinen

KvK: 75763400
E-mail: info@kopenenvergelijken.nl

© 2023 Kopenvergelijken.nl – Sitemap – Alle rechten voorbehouden

Kopen en vergelijken
Logo