De beste anti rimpel crème 2021

Wat is de beste anti rimpel crème?

Naarmate je ouder wordt merk je dat je huid dunner wordt. De huid produceert ook minder collageen en elastine waardoor de huid zich niet meer zo goed herstelt. De huid is hierdoor niet meer zo dik en vochtig waardoor je rimpel blijven hangen en zichtbaar worden. Om rimpels en kleine oneffenheden te behandelen hoe je niet perse naar de chirurg te gaan. Wel is het raadzaam om je huid de juiste ingrediënten en ondersteuning te geven om zichzelf beter te laten herstellen met bijvoorbeeld de beste anti rimpel crème 2021. Door anti-rimpelcrème te gebruiken zal je huid ook beter en voller aanvoelen.

In de winkel zijn er veel verschillende anti rimpel crèmes die je kunt kopen. Wij zijn voor jou op onderzoek uit gegaan en hebben de beste anti-rimpel crèmes op een rij gezet. Een dure anti-rimpel crème is niet altijd de beste, je kunt ook best voor een goedkope antirimpel crème gaan. Je betaalt bij een duur merk namelijk ook voor de merknaam en de verpakking. Al wil dat natuurlijk ook niet zeggen dat de dure merken slecht zijn, integendeel. 

Onze beste koop:

 

NIVEA Q10POWER Anti-Rimpel SPF 30 - 50 ml - Dagcrème

18,09 19,49 Op voorraad
Laatste update was op: november 22, 2021 3:05 pm

- Fijne lijntjes en rimpels zijn zichtbaar verminderd
- Voelbaar stevigere huid
- 24u lang intensieve voeding van de huid

Special ingrediënt:
- Skin Identical Q10
- Creatine

Voordelen:
- Anti-rimpel
- Hydraterend
- Verstevigend
- Zonbescherming
- Energiegevend

De beste anti-rimpel crème voor een droge huid

Heb je veel last van een droge huid of schilfers? Het is dan aan te raden om een extra voedende anti-rimpel crème te gaan gebruiken om je huid een goede boost te geven. Wij adviseren hiervoor om te zien voor de L’oreal Paris revitalift, welke het best getest is en veel positieve reviews en ervaringen heeft. Deze rimpelcrème bevat een hoge concentratie van actieve bestanddelen zoals Adénosine, gefragmenteerd hyaluronzuur en Pro-Xylaan voor een 3-voudige werking tegen huidveroudering. Andere goede crèmes voor een droge huid:

Veel gestelde vragen over anti rimpel crème

Wat zijn de oorzaken van rimpels?

De huid wordt dunner naarmate je ouder wordt en produceert ook minder collageen en elastine waardoor de huid zich niet meer zo goed kan herstellen waardoor je rimpels en oneffenheden blijft zien. Naast het verouderingsproces zijn er ook andere factoren die vroegtijdig verouderen van de huid kunnen veroorzaken. Denk hierbij aan roken, veel zonnen, ongezond eten, weinig water drinken, stress en slecht slapen.

Hoe kan ik rimpels voorkomen / verminderen?

Als je ouder wordt zal je huid eenmaal dunner worden en ook rimpels beter zichtbaar worden. Rimpels kun je niet 100% voorkomen. Wel kun je het verminderen of beperken door goed voor jezelf en voor je huid te zorgen, ook wel anti aging genoemd. Door dagelijks je huid in te smeren met anti-rimpel crème geef je jouw houd een goede voeding en zal deze voller aanvoelen alsook rimpels zullen daarmee minder goed zichtbaar zijn.

Hoe kun je antirimpelcrème gebruiken?

Wanneer je een crème hebt gekocht met retinol (anti-rimpel crème die celdeling beverdert) dan heb je dagelijks slechts een kleine hoeveelheid ter grote van een erwt nodig voor je gehele gezicht. Als de crème geen retinol / retinoïde bevat kun je beter iets meer gebruiken. Gebruik dan ongeveer de hoeveelheid van een euro muntstuk.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Over Kopen & vergelijken
Kopen en vergelijken
Logo
Enable registration in settings - general