De beste ontsmettende / desinfectie handgel 2024

Wat is de beste ontsmettende / desinfecterende handgel?

Het is altijd erg belangrijk om je handen goed te wassen. Of het nu gaat om de verspreiding van virussen zoals griep of het coronavirus, het is altijd goed om je handen goed te wassen. Dit zorgt er voor dat je jezelf en andere goed beschermt tegen virussen en andere bacteriën.  Naast een goede handgel is het ook belangrijk te weten hoe je op een juiste manier je handen goed kunt wassen. Dat is minstens zo belangrijk als het vinden van de beste ontsmettende handgel 2024. In dit artikel leggen we uit hoe je goed je handen kunt wassen en vertellen wij jouw ook wat de beste desinfectie handgel is en waarom je deze het beste kunt kopen.

De beste ontsmettende handgel

Herome Direct Desinfect (Limited Edition, beperkte voorraad) - 300ml. - Desinfecterende Handgel met 80% Alcohol

12,90 Niet op voorraad
Laatste update was op: 21 mei 2024 09:23

• Doodt 99% van alle bacteriën en virussen
• Bevat 80% alcohol
• Werkt hydraterend, vermindert huidirritaties en beschermt tegen uitdroging
• Voldoet aan de strenge regels van de biocidewet
• Bevat geen conserveermiddelen
• PH-neutraal
• De perfecte aanvulling voor je dagelijkse hand hygiëne

De beste desinfectie handgel kopen

Waarom desinfecterende handgel gebruiken?

In en desinfecterende handgel zitten desinfecterende ingrediënten die zorgen dat ziekteverwekkers worden gedood. Met een desinfectie handgel kun je dus niet je handen reinigen, daarvoor moet je gewoon je handen wassen met een handzeep. Wel is desinfectie gel handig als je even geen zeep of water bij de hand hebt en je handen wilt desinfecteren.

Zo vind je tijdens de corona pandemie op veel locaties bij binnenkomst desinfectiegel en soms een doosje met mondkapjes aan.

Hoe kun je het beste je handen wassen?

Zoals eerder aangegeven is het erg belangrijk om je handen ook goed te wassen. Met een goede techniek en het volgen van het stappenplan. Je handen komen namelijk steeds opnieuw in aanraking met allerlei bacteriën, virussen en andere ziekteverwekkers. Welke stappen volg je om je handen goed te wassen?

  1.  Maak je handen nat onder een warme kraan.
  2. Gebruik vloeibaar zeep op een desinfectie handgel. Desinfecterende zeep wordt vaak gebruikt in ziekenhuizen en zorginstellingen of bij het werken met of mensen met een sterk verminderde weerstand.
  3. Wrijf de zeep uit over je gehele handen en ga ook goed om alle vingers heen en vergeet de onderkant van je nagels niet.
  4. Spoel de handen goed af en droog daarna je handen aan een droge handdoek. Het gebruik van een papieren wegwerphanddoek is het meest hygiënisch.

RIVM handleiding handen wassen

Je kunt daarnaast deze handgels ook kopen bij Kruidvat, Etos, AH, Hema of andere drogisterijen.

Gerald van Wattum
Gerald van Wattum

Als hoofdredacteur en product expert schrijf, publiceer en update ik dagelijks met een team van meerdere product experts blogs, artikelen en reviews over verschillende producten en diensten die je online kunt kopen. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als het gaat om consumenten producten, online diensten en websites welke mij helpen waardevolle content te schrijven naar de behoeften van de klant. Het doel is om met onze kennis en expertise jou te helpen met het vinden van het beste product.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Over Kopen & vergelijken

Kopen en vergelijken helpt je bij de aankoop van producten. Op onze website vind je artikelen, tips en trucs en vergelijkingen van verschillende producten. Vergelijk honderden producten en vind het product welke bij jou past! Ook testen en schrijven wij product reviews en delen onze expertise en ervaring.

Kopenenvergelijken.nl is onderdeel van:
ITO Media
Noorderdiep 112 A
9521 BG Nieuw – Buinen

KvK: 75763400
E-mail: info@kopenenvergelijken.nl

© 2023 Kopenvergelijken.nl – Sitemap – Alle rechten voorbehouden

Kopen en vergelijken
Logo