De beste ontsmettende / desinfectie handgel 2022

Wat is de beste ontsmettende / desinfecterende handgel?

Het is altijd erg belangrijk om je handen goed te wassen. Of het nu gaat om de verspreiding van virussen zoals griep of het coronavirus, het is altijd goed om je handen goed te wassen. Dit zorgt er voor dat je jezelf en andere goed beschermt tegen virussen en andere bacteriën.  Naast een goede handgel is het ook belangrijk te weten hoe je op een juiste manier je handen goed kunt wassen. Dat is minstens zo belangrijk als het vinden van de beste ontsmettende handgel 2022. In dit artikel leggen we uit hoe je goed je handen kunt wassen en vertellen wij jouw ook wat de beste desinfectie handgel is en waarom je deze het beste kunt kopen.

De beste ontsmettende handgel

Herome Direct Desinfect (Limited Edition, beperkte voorraad) - 300ml. - Desinfecterende Handgel met 80% Alcohol

12,90 Niet op voorraad
Laatste update was op: november 25, 2022 6:05 pm

• Doodt 99% van alle bacteriën en virussen
• Bevat 80% alcohol
• Werkt hydraterend, vermindert huidirritaties en beschermt tegen uitdroging
• Voldoet aan de strenge regels van de biocidewet
• Bevat geen conserveermiddelen
• PH-neutraal
• De perfecte aanvulling voor je dagelijkse hand hygiëne

De beste desinfectie handgel kopen

Waarom desinfecterende handgel gebruiken?

In en desinfecterende handgel zitten desinfecterende ingrediënten die zorgen dat ziekteverwekkers worden gedood. Met een desinfectie handgel kun je dus niet je handen reinigen, daarvoor moet je gewoon je handen wassen met een handzeep. Wel is desinfectie gel handig als je even geen zeep of water bij de hand hebt en je handen wilt desinfecteren.

Zo vind je tijdens de corona pandemie op veel locaties bij binnenkomst desinfectiegel en soms een doosje met mondkapjes aan.

Hoe kun je het beste je handen wassen?

Zoals eerder aangegeven is het erg belangrijk om je handen ook goed te wassen. Met een goede techniek en het volgen van het stappenplan. Je handen komen namelijk steeds opnieuw in aanraking met allerlei bacteriën, virussen en andere ziekteverwekkers. Welke stappen volg je om je handen goed te wassen?

 1.  Maak je handen nat onder een warme kraan.
 2. Gebruik vloeibaar zeep op een desinfectie handgel. Desinfecterende zeep wordt vaak gebruikt in ziekenhuizen en zorginstellingen of bij het werken met of mensen met een sterk verminderde weerstand.
 3. Wrijf de zeep uit over je gehele handen en ga ook goed om alle vingers heen en vergeet de onderkant van je nagels niet.
 4. Spoel de handen goed af en droog daarna je handen aan een droge handdoek. Het gebruik van een papieren wegwerphanddoek is het meest hygiënisch.

RIVM handleiding handen wassen

Je kunt daarnaast deze handgels ook kopen bij Kruidvat, Etos, AH, Hema of andere drogisterijen.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Over Kopen & vergelijken
   Kopen en vergelijken
   Logo
   Enable registration in settings - general