Beste koffiebeker to go 2024

Niks in het leven is heilig, maar je koffie van thuis komt toch aardig in de buurt. Om altijd van je eigen vertrouwde bakkie te kunnen genieten, heb je een koffiebeker to go nodig. Je bent meteen af van de, sorry werkgevers, vaak vieze koffie uit machines op je werk. En bij tankstations is het ook altijd maar afwachten hoe het zwarte goud gaat smaken.

We hebben voor je uitgezocht wat de beste koffiebekers zijn. Daarbij hebben we naar verschillende zaken gekeken, zoals de ervaringen van andere gebruikers, de kwaliteit van de koffiebekers en de prijs.

De beste koffiebeker to go kopen?

Onze beste koop:

GOAT Outdoor RVS Koffiebeker To Go - Thermosbeker - Theebeker - Reisbeker - Lekvrij - 380ml - Zwart

23,95 Op voorraad
Laatste update was op: 9 juli 2024 09:04

What’s in a name? De beste koffiebeker to go is letterlijk de GOAT. Deze beker houdt je favoriete dranken tot maar liefst 6 uur warm. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je koffie koud is geworden. En de GOAT Outdoor RVS Koffiebeker heeft een dubbele functie. Je kunt er namelijk ook koude dranken in bewaren. Ideaal op warme zomerdagen.

De koffiebeker is gemaakt van roestvrijstaal en is aan beide kanten geïsoleerd. Het openen en sluiten gebeurt in één enkele beweging met je hand. Als je in de auto zit, hoef je dus niet te prutsen. Deze koffie to go beker is 100% lekvrij. Aan de binnenkant van de dop zit namelijk een rubberen anti-lek strip. Als we weer even de auto instappen, mors je dus geen hete koffie op je kleding.

De inhoud is wat ons betreft ideaal. 380 milliliter is niet te veel en niet te weinig. Er passen ongeveer 3 koppen koffie in. Dat is voor de meeste mensen voldoende. En als de koffie op is en je hebt nog trek, dan kun je de beker makkelijk laten bijvullen. Bij veel kiosken krijg je korting als je je eigen koffiebeker to go hebt.

De schoonmaak is heel eenvoudig. Het is slim om met de hand af te wassen. In de vaatwasser gaat de GOAT zeker niet meteen kapot, maar voor de levensduur is het beter om zelf af te wassen.

Voordelen GOAT Outdoor:

✅ Koffie blijft zes uur warm
✅ 100% lekvrij
✅ Opent en sluit makkelijk

Vatten Premium RVS Koffiebeker To Go – 380 ml

De koffiebekers van Vatten zijn ook erg goed. Ze lekken niet en houden je koffie lekker warm. Goed, de zes uur van GOAT wordt niet gehaald, maar vier uur is nog altijd een mooi aantal. De inhoud van de thermosfles is 355 milliliter, goed voor zo’n drie koppen koffie.

De Vatten Premium RVS Koffiebeker To Go is drievoudig geïsoleerd. Dankzij de antislip bodem staat de beker stevig, bijvoorbeeld op je bureau of in de houder in je auto. Het is een sterk product, dat gemaakt is van roestvrijstaal. De koffiebeker van Vatten gaat vele jaren mee.

Een voorwaarde is wel dat je er goed voor zorgt. Dat lijkt een vanzelfsprekendheid te zijn, maar is het niet altijd. Maak de koffiebeker na iedere keer gebruiken goed schoon. Je giet er niet alleen koffie in, maar bijvoorbeeld ook thee of warme chocolademelk. Let bij het afwassen goed op de restjes en maak de koffiebeker ook goed droog.
Een mooie bijkomstigheid is dat de Vatten Premium RVS Koffiebeker To Go in 12 verschillende kleuren kan worden besteld. Oh ja, de prijs is aan de hoge kant. De uitstekende kwaliteit vergoedt gelukkig veel. Bovendien is 30 euro geen gek bedrag voor een koffiebeker waar je jaren plezier van hebt.

Voordelen Vatten Premium RVS:

✅ Zeer duurzaam product
✅ Keuze uit 12 kleuren
✅ Uitstekende kwaliteit

Bestel direct bij de volgende webshops:

Mepal – Ellipse Isoleerbeker – 375 ml

Mensen die op zoek zijn naar de beste to go bekers, kunnen zeker even naar deze creatie van Mepal kijken. Warme dranken worden vier uur lang op temperatuur gehouden, voor (ijs)koude dranken is dat zelfs acht uur. Het fijne is dat de buitenkant van de isoleerbeker koel en droog blijft, hoe warm of koud de inhoud van de fles ook is.

De inhoud is 375 milliliter. Je ziet dat koffiebekers to go vaak rond dezelfde inhoud zitten. De Ellipse Isoleerbeker is gemaakt van roestvrijstaal. De uitvoering in titanium mag er, vinden wij, zeker zijn. De andere twee opties zijn Rose Gold en Nordic Denim. Je kunt dus uit drie mooie uitvoeringen kiezen.

Het is een handige koffiebeker om te gebruiken. Ook de schoonmaak is geen probleem. Mepal adviseert je om de Ellipse niet in de vaatwasser te doen. De kunststof onderdelen en de dop mogen wel gewoon in de vaatwasser. Het deksel kan eenvoudig uit elkaar worden gehaald.

De Ellipse koffiebeker scoort goed in de reviews van andere gebruikers. We hebben gekeken naar de reviews bij Bol. De meeste mensen geven dit product vijf van de beschikbare vijf sterren. Het fraaie design en de goede kwaliteit komen het vaakst terug.

Voordelen Mepal Ellipse:

✅ Koffiebeker blijft altijd koel en droog
✅ Design mag er zijn
✅ Handig in gebruik

Bestel direct bij de volgende webshops:

Volcan RVS Koffiebeker To Go – 380 ml

Volcan is de beste goedkope koffiebeker to go uit onze lijst. Merk je dat aan de kwaliteit? Eigenlijk niet. De Volcan koffiebeker is gemaakt van roestvrij staal en laat geen ongewenste druppel koffie, thee of water door. Het deksel kan goed worden afgesloten en is lekvrij. En dankzij de vacuüm geïsoleerde dubbele wand blijven warme dranken vier uur lang warm en koude dranken acht uur.

Wil je de koffiebeker in de auto gebruiken? Dit model van Volcan past in elke auto bekerhouder. Het model is namelijk schuin oplopend. Er kan 380 milliliter koffie in, ruim voldoende voor drie kopjes koffie.

Het deksel is zo ontworpen dat het makkelijk met één hand kan worden geopend. Je hoeft alleen maar het lipje naar boven te drukken. Met de veiligheid tijdens het autorijden zit het dus wel goed. En als je aan het werk bent, heb je altijd een hand vrij.

Wil je nog een leuk detail over Volcan? De naam van dit bedrijf is afgeleid van de Volcan Valley in Panama. Dit is een van de gezondste plekken ter wereld. Volcan is veel bezig met de natuur en het milieu. Dat zie je terug in de producten, zoals deze koffiebeker to go. Het roestvrij stalen model gaat lang mee.

Voordelen Volcan RVS Koffiebeker:

✅ Scherpe prijs
✅ Goede roestvrijstalen kwaliteit
✅ Flinke inhoud

Bestel direct bij de volgende webshops:

Circular&Co. herbruikbare to go koffiebeker (rCUP) zwart/zwart 12oz/340ml

De beste duurzame en herbruikbare to go beker is van Circular&Co. Deze beiker is het meest duurzame in deze lijst en gemaakt met gerecyclede materialen, hij is zelfs gemaakt van afval koffiebekers, hoe leuk is dat! De inhoud is 340 milliliter, ongeveer 2 tot 3 kopjes koffie. De koffiebeker heeft een lekvrije dop, die is voorzien van een handige drinktuit die een 360 graden drinkervaring biedt. Lekken kan dus niet, net als morsen. Ook kun je deze beker openen met 1 hand zodat je hem gemakkelijk open kunt maken tijdens het wandelen of het fietsen. Je hoeft slechts èèn keer op de beker te drukken om het te openen en om hem weer lekvrij af te sluiten.

Voordelen Circular&Co.:

✅ Duurzaam gemaakt van gerecyclede materialen
✅ 360 graden drinkervaring
✅ Lek- en morsvrij

Bestel direct bij de volgende webshops:

Wat zijn de pluspunten van koffiebekers to go?

De wereld is aan het veranderen. Dat is helemaal niet vreemd, de wereld is namelijk constant in beweging. De laatste jaren komt er meer en meer aandacht voor duurzaamheid. Kijk bijvoorbeeld eens naar waar tegenwoordig allemaal statiegeld op zit. Blikjes en kleine plastic flesjes zijn erbij gekomen. En waar je vroeger vrijwel gratis een plastic zak in de supermarkt kreeg, moet je daar nu een stuk meer voor betalen.

Koffiebekers to go, in de volksmond ook wel thermo koffiebeker of thermosbeker genoemd, passen prima in dit rijtje. Een koffiebeker is namelijk veel meer dan een fles waarin je je koffie warm kunt houden. Voor het milieu is het niet goed als je elke dag vier bekertjes gebruikt, ook niet als ze van papier zijn. Een koffiebeker to go kan je keer op keer bijvullen. En het mooie is dat je bij veel kiosken en tankstations korting krijgt als je je koffiebeker to go laat bijvullen.

Altijd lekkere koffie

Multifunctioneel

Het milieu is een mooie bijkomstigheid, maar het voornaamste voordeel van koffiebekers to go is dat je altijd warme koffie hebt. Ice koffie is erg lekker, lauwe gewone koffie is niet te drinken. Dit laatste voorkom je door een goede koffiebeker te kopen. Zo weet je zeker dat je altijd van lekkere koffie kunt genieten. Je kunt de beker thuis vullen met koffie uit je eigen koffiezetapparaat of koffiemachine.

We hebben het de hele tijd over koffiebekers. Dat zijn het ook zeker, maar je kunt ze voor veel meer gebruiken. Bijvoorbeeld als theebeker, maar ook om koude dranken in te bewaren. Koude dranken blijven in deze bekers zo’n acht uur koud. Dat is, als het buiten 35 graden is, toch lekker.

Waar moet je op letten als je een koffiebeker koopt?

Je hebt in dit artikel al veel tips gekregen. Omdat we willen dat je écht de beste koffiebeker gaat kopen, zetten we hieronder de belangrijkste punten nog even op een rij.

  • De inhoud
  • Past ie in je auto?
  • Vermogen
  • Het materiaal
  • Design
  • De prijs

De inhoud

De inhoud is uiteraard belangrijk. Gelukkig maken de fabrikanten van koffiebekers het je niet moeilijk. De inhoud zit meestal rond de 375 milliliter. Dit is prima. Er gaan drie ruime koppen koffie in. Als je de koffiebeker voor water wilt gebruiken, is 375 milliliter wel een beetje weinig.

Past ie in je auto?

Ben je veel onderweg? Dan is het wel handig om te weten of de koffiebeker in de houder in je auto past. We adviseren je om hier goed naar te kijken. De meeste modellen passen in alle houders, maar je weet het nooit zeker. En het zou jammer zijn als je een koffiebeker bestelt die niet past.

Het materiaal

Qua materiaal zijn er diverse mogelijkheden. Roestvrijstaal komt het vaakst voor. Dit heeft als voordeel dat het de warmte goed vasthoudt. Bekers van RVS zijn echter ook wat zwaarder. Andere opties zijn kunststof en siliconen.

Design

Het design is niet het belangrijkste. Laten we eerlijk wezen, een koffiebeker is geen bankstel, of een kledingstuk. De functionaliteit is het belangrijkste. Nu hoeft het een het ander gelukkig niet uit te sluiten. Als je een design koffiebeker zoekt, zijn er genoeg mogelijkheden.

De prijs

De prijs is altijd belangrijk. We hebben goed nieuws voor je. Koffiebekers to go zijn zeker niet duur. De duurste uit onze lijst zit rond de 30 euro. Bedenk daarbij dat je vele jaren plezier gaat hebben van de koffiebeker, op voorwaarde dat je er goed voor zorgt.

Hoe zit het nu met de schoonmaak?

Over het schoonmaken van de koffiebeker hebben we het bij de producten al even gehad. De vaatwasser is het makkelijkst, maar ook het minst goede idee. Met de hand maak je de beker niet alleen beter schoon, maar kun je hem ook beter afdrogen.

Het is misschien wat meer werk, maar het is meer dan de moeite waard.

Conclusie: voor welke koffiebeker ga jij?

Je hebt veel te kiezen als je een koffiebeker wilt kopen. Of het de greatest of all time gaat worden, weten we nog niet. Maar de GOAT Outdoor® koffiebeker to go is een erg goede aankoop. Je koffie blijft hierin maar liefst zes uur warm.
Ook de Vatten Premium RVS is een uitstekende keuze. Je hebt de keuze uit 12 verschillende uitvoeringen. Vind je het duurzaamheid belangrijk? Kijk dan eens naar de Circular&Co. koffiebeker.

Veel gestelde vragen over een koffiebeker to go

De meest verkochte koffiebekers to go hebben een inhoud van +- 380 ml.  De kartonnen koffiebekertjes van een automaat zijn vaak 180 ml. Ook veel koffiekopjes voor thuis zijn vaak rond de 180 ml / 200 ml.

Op veel plakken zowel online als in een fysieke winkels kun je een koffiebeker to go, thermosbekers of andere bekers kopen om je koffie thuis of onderweg in te bewaren en te drinken. Voor een grote keuze in afsluitbare koffiebekers kun je online het beste eens kijken op Bol.com Hier vind je een enorm aanbod aan verschillende producten van verschillende fabrikanten.

Bekijk het aanbod koffie to go bekers op Bol.com

Andere opties zijn:

Koffiebeker to go Action

Als je op zoek bent naar een goedkoper beker voor koffie dan kom je al snel uit bij de Action. Normale kopjes en papieren koffiebekers kun je altijd wel krijgen bij de Action. Een afsluitbare thermosbeker is echter geen product die altijd in het assortiment zit. In het verleden heeft Action wel eens een koffie to go beker verkocht maar op het moment van schrijven niet. Gezien je bij Action vaak tijdelijke producten hebt kan het best zijn dat hij een keer weer in de aanbieding folders of in de winkel ligt.

Gerald van Wattum
Gerald van Wattum

Als hoofdredacteur en product expert schrijf, publiceer en update ik dagelijks met een team van meerdere product experts blogs, artikelen en reviews over verschillende producten en diensten die je online kunt kopen. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als het gaat om consumenten producten, online diensten en websites welke mij helpen waardevolle content te schrijven naar de behoeften van de klant. Het doel is om met onze kennis en expertise jou te helpen met het vinden van het beste product.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Over Kopen & vergelijken

Kopen en vergelijken helpt je bij de aankoop van producten. Op onze website vind je artikelen, tips en trucs en vergelijkingen van verschillende producten. Vergelijk honderden producten en vind het product welke bij jou past! Ook testen en schrijven wij product reviews en delen onze expertise en ervaring.

Kopenenvergelijken.nl is onderdeel van:
ITO Media
Noorderdiep 112 A
9521 BG Nieuw – Buinen

KvK: 75763400
E-mail: info@kopenenvergelijken.nl

© 2023 Kopenvergelijken.nl – Sitemap – Alle rechten voorbehouden

Kopen en vergelijken
Logo