De beste waterfles 2021

Welke waterfles is de beste?

Ben jij op zoek naar een waterfles waarmee je op een eenvoudige manier genoeg water op een dag drinkt? Met de beste waterflessen 2021 komt dat helemaal in orde. Iedereen weet inmiddels dat voldoende water drinken op een dag ontzettend belangrijk is voor jouw gezondheid. Niet alleen als je gaat sporten, maar ook als je de gehele dag achter de computer zit. Er zijn een hele hoop drinkflessen op de markt. Maar welke is nu voor jou geschikt?

In dit artikel gaan we daar uitgebreid op in. Dat doen we door alle waterflessen op de markt onder de loep te nemen en de beste uit de test aan jou te tonen. Ons onderzoek gaat bovendien verder dan dat. We geven jou namelijk ook informatie over waar je precies op moet letten bij je keuze en welke soorten drinkflessen er eigenlijk allemaal zijn. Als je uiteindelijk weet welke fles jij wilt hebben, kun je kijken naar de beste waterflessen van 2021. Zo kom je tot een weloverwogen beslissing!

De beste waterfles

Dopper waterfles

De Dopper waterfles is de meest bekende waterfles. Licht in gewicht, duurzaam en overal mee naar toe te nemen. Met duizenden positieve reviews, ervaringen en beoordelingen de meest populaire fles. Verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals zwart, groen, roze, grijs, blauw, geel, paars en meer!

Andere waterflessen

Waterfles met rietje

Op zoek naar een waterfles met rietje? Een waterfles met rietje is eenvoudig te hanteren voor zowel kinderen als volwassenen. De beste waterfles met rietje heeft tevens een bescherming tegen omvallen. De vloeistof wordt door de drinktuit tegengehouden zodat er geen water / drinken vrijkomt na het omvallen. Ideaal voor onderweg maar ook op de sportschool of waar je ook naar toe gaat.

Waterfles met naam

Dit is echt gaaf, een waterfles met naam! Zo weet iedereen dat de fles water van jou is. Op een waterfles bedrukt met naam zet je je eigen naam of initialen. De flessen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en te bedrukken!

Lacardia Waterfles met Naam - 700 ml - Fruit filter- Transparant

21,95 Op voorraad
Laatste update was op: oktober 23, 2021 10:08 am

Afmeting: 7,1 x 8,8 x 25,6 cm | Wit met kleur naam naar keuze | Plastic

Waterfles fruit infuser met je eigen naam, bedrijfsnaam of nickname! Hoe leuk is dat.
Na het plaatsen van je bestelling nemen we zsm contact met je op via de mail. Daarin vragen we je welke naam en in welke kleur en lettertype je op de fles wilt hebben. Als het lukt gaat het dezelfde dag nog weg maar het kan zijn dat er een dag overheen gaat. Maar we houden je op de hoogte.

Veel water drinken is gezond. Maar water smaakt een stuk lekkerder als er een verse fruitsmaak aanzit. Met deze waterfles krijg je een heerlijke fruitsmaak aan je water. Vul het uitneembare filter met je favoriete fruit, groenten en kruiden eventueel aangevuld met ijsblokjes. Zo maak je je eigen verse verfrissende sensatie.
Jouw naam wordt erop gezet met stevig vinyl.

Waterfles voor kinderen

Voor kinderen zijn er diverse leuke kleurrijke flessen maar ook flessen met een leuke afbeelding.

Waterfles kopen? Waar moet je op letten?

Waterflessen zijn er uiteraard in verschillende soorten en maten. Hoe kom je tot de beslissing om de juiste drinkfles te kiezen? Om een goede keuze te maken moet je letten op een aantal onderdelen, die we hieronder voor jou uitleggen:

  • Materiaal: het materiaal van de fles is een belangrijk onderdeel in jouw keuze voor een drinkfles. Dat bepaalt onder andere de duurzaamheid en de kwaliteit van de fles. Van welke materialen worden flessen gemaakt?
  • Glazen waterfles: een glazen drinkfles is duurzaam en behoudt de smaak van het water. Bovendien is het vrij van chemicaliën en vaatwasser bestendig. Deze fles is echter alleen handig voor thuis, op het kantoor of in de tuin. Het glas is namelijk zwaar en breekbaar, waardoor het niet een goede optie is voor buitenactiviteiten.
  • Metalen/RVS waterfles: deze waterflessen zijn gemaakt van metaal en zijn geschikt voor onderweg in de auto, wandelen, skiën of mountainbiken. Ze zijn namelijk onbreekbaar en lekken niet. Verder zorgt het metaal ervoor dat het water in de fles lang koud en fris blijft. Tevens is het licht van gewicht en heeft zon weinig invloed. Het grootste nadeel van deze fles is de hoge aanschafwaarde. Maar dan heb je ook wat!
  • Plastic waterfles: een plastic drinkfles is licht van gewicht en goedkoop. Hierdoor is de fles ideaal om mee te nemen voor activiteiten waar gewicht een rol speelt. Denk hierbij aan activiteiten als naar school, hardlopen of bergbeklimmen. Toch zijn plastic waterflessen niet goed voor het milieu en jouw gezondheid. Hierbij is het belangrijk dat je de waterfles altijd goed schoonmaakt en opnieuw vult met water.
  • Hoeveelheid liter: hoeveel water heb jij nodig en hoe wil jij de fles met je meedragen? Hoe meer water, hoe zwaarder en groter de fles natuurlijk is. Ga jij sporten waar de fles eenvoudig opnieuw gevuld kan worden? Dan heb je een kleinere fles nodig, dan wanneer je een heel stuk gaat wandelen in de middle of nowhere. Gangbare maten zijn 450ml, 700ml, 1 liter en 2 liter.
  • Techniek: uiteraard zijn er diverse unieke waterflessen bedacht, waaronder de opvouwbare waterfles of waterfles met een rietje. Het is natuurlijk ook van belang om naar deze extra mogelijkheden te kijken. Welke er allemaal zijn behandelen we in het volgende kopje: welke soorten waterflessen zijn er?

Welke soorten waterflessen zijn er?

Er zijn een hoop waterflessen op de markt beschikbaar. Toch willen wij ze categoriseren, zodat je een beter beeld krijgt van welke er op de markt zijn. Zodoende kun je een goede keuze maken. We geven hieronder een aantal soorten weer:

Opvouwbare waterfles: tegenwoordig zijn er opvouwbare drinkflessen op de markt. Dit zijn flessen die uiterst geschikt zijn voor op reis, maar ook voor thuis. Deze flessen zijn bij een lege inhoud eenvoudig op te rollen of op te vouwen. Hierdoor nemen ze niet veel plek in waardoor ze gemakkelijk mee te nemen zijn!
Waterfles met filter: ben je van plan om een lange wandeltocht te maken in een gebied waar geen waterkraan is, maar alleen beekjes of riviertjes? Dan is een drinkfles met filter een goede optie voor jou. Hiermee zorg je ervoor dat de bacteriën uit het water worden gehaald, waardoor je altijd schoon water kunt drinken.
Waterfles met infuser: dit type waterfles is een trend aan het worden. In de fles zit namelijk een infuser, waarin je bijvoorbeeld fruit kunt doen. Het zorgt ervoor dat het water een lekker smaakje krijgt!
Dopper: de Dopper. Wie kent deze waterfles niet? Deze kon daarom ook niet ontbreken in deze lijst. De Dopper staat bekend om zijn duurzame karakter. De makers willen een bijdrage leveren aan een betere wereld. Het heeft een functioneel ontwerp en is vrij van giftige stoffen. Bovendien draagt het bij aan een schonere wereld, door de fles geheel recyclebaar te maken!
Waterfles met rietje: ook zijn er drinkflessen met schoonmaakbare rietjes. Dat is ontzettend handig als je onderweg bent en even snel een slokje wilt nemen. Zo hoef je de waterfles niet in zijn geheel te openen!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Over Kopen & vergelijken
Kopen en vergelijken
Logo
Enable registration in settings - general