De beste supboard 2021

Welk supboard is het beste?

Ben jij op zoek naar een nieuwe watersport? Een leuke activiteit voor op het water? Dan is suppen waarschijnlijk iets voor jou. Suppen is tegenwoordig een ontzettend populaire sport. Niet meer varend met een schip of surfend op het water, maar suppend. Lekker relaxed staand over het water heen peddelen. Ben jij dit ook van plan, maar weet je niet welke supboard jij moet hebben? Met de beste supboard van 2021 ben jij in no-time een ervaren supper!

Een goede supboard heb je niet 1, 2, 3. Daarom helpen wij jou graag een handje aan de hand van dit artikel. Met behulp van onderzoek hebben wij uitgezocht welke supboard het beste is in 2021
.Er zijn uiteraard meerdere goede supboards op hun eigen gebied en speciaal gericht op jouw situatie. Daarnaast geven we jou meer informatie over suppen en waar je nou op moet letten bij het aanschaffen van een supboard. Zo kun jij uiteindelijk een goede keuze maken. Ben jij er klaar voor?

Beste supboard kopen?

Wil jij de beste supboard voor jouw situatie kopen? Dat begrijpen we. Daarom hebben we een selectie gemaakt op basis van verschillende aspecten, waaronder merk, type, prijs en kwaliteit. Hieronder zie je een overzicht!

Beste Moai supboard

Er zijn verschillende merken supboards, waaronder Moai, Jobe, Aqua Marina, Q4lie en Mistral. Moai staat bekend om boards die voor iedere gebruiker geschikt zijn. Al ben je beginner of een ervaren supper. Bovendien doneren zij een deel van hun opbrengst aan goede doelen, zodat ze samen voor een betere wereld zorgen. Help jij ze ook een handje? Kijk dan snel hieronder. Voor welke beste Moai supboard ga jij? Een Moai supboard is een goede keuze als beste beginner supboard.

Beste opblaasbare supboard

Supboards worden gemaakt van verschillende materialen. Opblaasbare supboards zijn erg populair, vanwege het gemakkelijk vervoeren en opslaan. Wel zo handig als je de supboard in je auto kwijt wilt, naast al je andere vakantiespullen! Bekijk hieronder de beste opblaasbare supboards!

Beste budget supboard

Ben je een beginner, kijk jij voor jouw eerste echte supboard en wil je niet zoveel geld uitgeven? Dat begrijpen wij maar al te goed. Belangrijk om eerst eens de sport uit te proberen. Daar hoort een beginners budget supboard bij. Daarom hebben we hieronder voor jou een aantal beste goedekope supboards op een rij gezet.

Beste kwalitatieve supboard

Als prijs geen issue is en je wilt de best mogelijke ervaring hebben, dan moet je naar deze supboards kijken. Deze beschikken over het beste materiaal, design en accessoires. Wacht niet langer en bekijk ze hieronder!

Beste supboard zware mensen

Ook voor zwaardere mensen is er de mogelijkheid een mooi sub board te kopen. We hebben een mooie selectie gemaakt met verschillende boards voor een maximaal gewicht van 130 tot 180 KG.

Wat is een supboard precies?

We snappen dat jij deze vraag hebt, want suppen is een sport dat nog niet zo lang bekend is in Nederland. SUP betekent ‘Stand up paddle boarding’, waarmee eigenlijk direct gezegd wordt wat je ermee kan doen: staand peddelen op een plank. Een sport die ontzettend snel aan het groeien is en lijkt op een combinatie van kajakken en surfen. Je moet jezelf dus met behulp van peddels vooruit zien te krijgen. Ideaal als je op zoek bent naar een sport waarbij je niet het ruige van kajakken en surfen wilt, maar wel op het water wilt zijn. Een zeer rustgevende sport dus eigenlijk. Toch kan het best uitdagend zijn, afhankelijk op welk type water jij supt. Daarom zijn er ook verschillende soorten boarden. Laten we eens een kijkje nemen.

Welke soorten supboards zijn er?

Er zijn een aantal verschillende supboards op de markt waaruit jij kan kiezen. Zo heb je de keuze uit:

  • Surf supboards: dit zijn supboards voor de echte pro’s. Deze zijn namelijk wat korter en daardoor geschikt voor ruigere wateren. Op het vlakke water zijn deze boards niet echt ideaal, ze gaan trager en zijn minder stabiel. Echt voor de ervarene onder ons!
  • Allround supboards: deze supboards zijn geschikt als je eens wil proeven aan de sport. Ze zijn namelijk zeer stabiel door hun dikkere en langere vorm. Bovendien hebben ze vaak de optie om een windzeil op het geheel te plaatsen. Ideaal!
  • Flatwater supboards: deze flatwater supboards zijn zeer geschikt voor het rustige water. Ze zijn breed, lang en hebben een puntige neus. Zo kun je snel en stabiel over het water gaan. Ook een fijn model voor beginners.

Kunststof of opblaasbaar


Het kan nog beste een moeilijke keuze zijn om een goede en passende supboard te kiezen. Zo is het onder andere belangrijk te bepalen van welk materiaal de supboard moet zijn. Als je gaat voor een supboard uit een vast materiaal heb je de keuze uit een supboard op basis van kunststof, op basis van een EPS-schuimkern of op basis van koolstofvezel. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor een supboard die op te blazen is. Daar geniet je het voordeel van makkelijke transport en opberging!

Waar kan je een supboard aanschaffen of huren?

Supboards zijn in gewone winkels of sportwinkels te koop. Denk hierbij aan de Decathlon, action of bol.com, waar je supboarden voor een lage prijs of in de aanbieding kunt kopen. Zij zullen zeggen: ‘Sup boards for sale!’. Ook kun je op een eenvoudige manier supboards huren. Als je bijvoorbeeld naar het strand gaat of naar een plas water in de buurt, er zijn altijd organisaties die supboards verhuren. Dan kun je bijvoorbeeld een dag of dagdeel lekker suppen op het water!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Over Kopen & vergelijken
Kopen en vergelijken
Logo
Enable registration in settings - general