De beste perforator 2021

Wat is de beste perforator

Een perforator is een onmisbaar hulpmiddel op je bureau of kantoor. Met een perforator, ook wel gaatjesmaker genoemd kun je gaten maken in papier waardoor je de papieren kunt opbergen in mappen of ringbanden. Er zijn verschillende soorten perforators te koop, van een goedkope perforator tot duurdere of kwalitatief top apparaten. Wij hebben de beste perforator 2021 voor jou opgezocht zodat jij een goede keuze kunt maken welke perforator je koopt.

Met een perforator heb je in 1-gaats, 2-gaats, 4-gaats en 23-gaats. Dit is het aantal gaten wat je in het papier kunt maken. Het apparaat heeft vaak een formaatmarkering waarmee je voor elk formaat papier de juiste gaten uitlijning kunt instellen zodat jouw papier altijd perfect in de map of ringband past.

1 -gaats perforator

Even snel 1 gaatje maken in papier? Met een 1 gaats perforator kun je snel 1 gaatje maken. Door dit met een 1-gaats perforator te doen heb je een perfect rondje gemaakt die netjes afgewerkt is en er mooi uit ziet.

2-gaats perforator

Onze beste koop voor een perforator waar je 2 gaatjes mee kunt maken is de perforator van Leitz. Leitz is een bekend merk die allerlei kantoorartikelen verkoopt. De perforators van Leitz zijn erg goed en worden ook door gebruikers in diverse reviews, beoordelingen en ervaringen met maar liefst 5 sterren beoordeelt. Een echte aanrader dus als je op zoek bent naar kwaliteit voor een goede prijs!

4- Gaats perforator

Ook bij de 4-gaats perforators zijn de Leitz perforators erg populair om 4 gaten in je papier te maken.

23-gaats perforator

Heb je een ringband met 23 gaten, dan kun je met een 23-gaats perforator meerdere papieren tegelijk voorzien van 23 gaten en die passen dan perfect in jouw ringband. Welke 23 rings perforator kies jij?

Veel gestelde vragen over perforators

Ja, een perforator kun je in veel winkels kopen waar je kantoorartikelen kunt kopen, bijvoorbeeld HEMA, Action

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Over Kopen & vergelijken
   Kopen en vergelijken
   Logo
   Enable registration in settings - general