Achaté Kindertablet review – Tablet voor kinderen

Review en test van de Achaté Kindertablet - Kids tab 1

Met een kindertablet van Achaté kun je jou kinderen veilig leerzame spelletje of veilig online spelletjes en video’s laten kijken en als ouders volledig de controle hierover houden. Leuk voor de kinderen en een fijn gevoel voor de ouders. In dit artikel vertellen we je meer over de kindertablets van Achaté. Wij hebben deze mogen testen en geven je alle informatie over deze kids tablet en vertellen waarom je deze zou moeten kopen. Lees snel verder!

Achaté kindertablet review

Inhoud van de verpakking

  • Achaté kindertablet (Kids tab 1)
  • Stevige beschermhoes
  • Oplader + Oplaadkabel
  • Handleiding

Alles over de Achaté kindertablet

Je kinderen met een gerust hart lekker op de tablet laten spelen is niet vanzelfsprekend. Met de dure apparaten en alles wat er tegenwoordig online allemaal gebeurt kunnen wij ons voorstellen dat je je als ouders soms wel zorgen maakt en wellicht op zoek bent naar een apparaat speciaal voor de kinderen en niet je eigen iPad of andere tablet door de kinderen wilt laten gebruiken..

Zo heeft het merk Achaté een tablet speciaal voor kinderen op de markt gebracht die tegen een stootje kan en waar je als ouders ook nog de controle hebt over het gebruik van deze kindertablet.

Design

De ‘kids tab 1’ van Achaté zoals het model genoemd wordt is een tablet die zit verstopt in een zeer stevige en degelijke siliconen tablethoes die tegen een stootje kan. Alle randen, hoeken en de achterkant zijn supergoed beschermd en is daarmee ideaal voor de kinderen. Ook is hij spatwaterbestendig. De tablet is verkrijgbaar in het roze en het blauw.

Aan de achterzijde zit een grote draaibare en uitklapbare ring. Deze ring dient als een standaard voor de tablet en je kan de tablet zowel verticaal als horizontaal neerzetten. De standaard is stevig en ook door kinderen zelf goed neer te zetten.

Aan de bovenzijde vind je een aan/uit knop waarmee je de tablet kunt aan of uitzetten en een volumeregeling om het geluid harder en zachter te zetten.

Verder heb je aan de zijkanten een AUX-ingang waarop je oordopjes kunt aansluiten en je hebt de mogelijkheid SD-kaart te plaatsen voor het uitbreiden van de opslagruimte.

Functies

Deze kids tablet is een tablat die is voorzien van het Android 12 besturingssysteem van Google. Als je reeds gebruik maakt van een Android telefoon of tablet zal dit heel herkenbaar zijn en gemakkelijk om mee te werken.

Voor opslag van apps, spelletjes en bestanden/foto’s/video’s is er 32 GB schijfruimte op het apparaat. Middels een SD-kaartje die je aan de zijkant kunt insteken kun je deze opslag vergroten.

Met een werkgeheugen van 4GB is het een lekker snel apparaatje.

Android is voorzien van de Google Play Store. Hier kun je allemaal verschillende spelletjes en apps installeren die de kinderen kunnen gebruiken. Denk hierbij aan Spelletjes, leerzame apps maar ook apps als NetflixDisney+ en Youtube Kids. Daarnaast zijn er op de tablet al enkele apps voor geïnstalleerd die je direct kunt gebruiken.

Met de ouder controle app van Achaté kun jij bepalen welke apps je kinderen mogen gebruiken. Je kunt daarnaast ook de tijd instellen wanneer de kinderen op de tablet mogen. Bijvoorbeeld dagelijks tussen 18:00 en 19:00 of alleen in de weekend dagen, vrijwel alles is mogelijk. Ook kun je per kind een ander account toevoegen zodat je kleine peuter andere apps te zien krijgt en kan gebruiken dan een ander kind van 6,7,8 jaar oud.

Garanties

Het team van Achaté vind het belangrijk om goede producten te leveren. Je kunt daarom producten altijd 30 dagen proberen en als het niet goed is geven ze het geld terug. Verder heb je een garantie van 2 jaar op de tablet.

Onze ervaring met de Achaté tablet

Wij hebben tijdens deze test veel kunnen spelen met het tablet en merkten vrijwel direct dat deze kindertablet één van de beste en snelste kindertablets op de markt is. waar veel andere tablets 1 of 2 GB werkgeheugen hebben merkten we direct dat het werkgeheugen van 4GB van Achaté een mooi stukje extra snelheid met zich mee brengt, het werkt gewoon veel sneller en prettiger. We hebben deze tablet dan opgenomen in de lijst met beste kindertablet.

De accu van de kids tab is ook erg goed. We kunnen de kinderen zonder problemen enkele uren lekker laten spelen of filmpjes laten kijken zonder weer op te hoeven laden. Verder gaat het opladen ook erg snel.

Met de oudercontrole heb je als ouder controle over wat je kind doet. Je bepalen welke apps ze mogen gebruiken, je kunt de schermtijd instellen dat kinderen alleen tussen zolaat en zolaat op de tablet mogen en nog veel meer…

Kortom de kinderen vinden het fantastisch en deze tablet zal voor vele andere kinderen ook een super toffe kids tablet zijn waar je jarenlang plezier van kunt hebben!

Andere reviews en ervaringen

Andere producten van Achaté

Naast tablets voor kinderen verkoopt Achaté ook andere producten. Het assortiment is erg divers. De meest populaire producten zijn naast de tablets een Stylus pen, krulborstel , krultang, haarborstels, gezichtsmasker, autoradio en een discolamp. Daarnaast kun je bij hen nog heel veel andere producten kopen. 

Gerald van Wattum
Gerald van Wattum

Als hoofdredacteur en product expert schrijf, publiceer en update ik dagelijks met een team van meerdere product experts blogs, artikelen en reviews over verschillende producten en diensten die je online kunt kopen. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als het gaat om consumenten producten, online diensten en websites welke mij helpen waardevolle content te schrijven naar de behoeften van de klant. Het doel is om met onze kennis en expertise jou te helpen met het vinden van het beste product.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Over Kopen & vergelijken

Kopen en vergelijken helpt je bij de aankoop van producten. Op onze website vind je artikelen, tips en trucs en vergelijkingen van verschillende producten. Vergelijk honderden producten en vind het product welke bij jou past! Ook testen en schrijven wij product reviews en delen onze expertise en ervaring.

Kopenenvergelijken.nl is onderdeel van:
ITO Media
Noorderdiep 112 A
9521 BG Nieuw – Buinen

KvK: 75763400
E-mail: info@kopenenvergelijken.nl

© 2023 Kopenvergelijken.nl – Sitemap – Alle rechten voorbehouden

Kopen en vergelijken
Logo