Brothers4Change Safari telefoonhouder auto review

Brothers4Change 'Safari' telefoonhouder​

Steeds meer mensen kiezen voor een goede telefoonhouder voor hun telefoon in de auto. De Safari telefoonhouder van Brothers4Change is een super stevige telefoonhouder gemaakt van materialen die lang meegaan. Daarnaast draag je met de aankoop van de Safari houder bij aan het toegankelijker maken van het onderwijs omdat Brothers4Change 10% van de winst gebruikt voor hun empowerment waarmee ze goederen leveren aan leerlingen in ontwikkelingslanden zodat zij ook meer kansen hebben zich goed te ontwikkelen en geld te verdienen.

In deze review gaan we verder in op de autohouder van Brothers4Change en vertellen we je waarom je deze telefoonhouder moet hebben. Lees snel verder!

Brothers4Change telefoonhouder 'Safari' review

Inhoud van de verpakking

  • 1x Telefoonhouder auto
  • 3x Magneten doe je op een telefoon kunt plakken
  • 1x Schoonmaakdoekje
  • 1x Handleiding

Onze ervaring met de Brothers4Change 'Safari' telefoonhouder auto

Brothers4Change heeft ons de mogelijkheid gegeven hun GSM houder voor in de auto te mogen testen. Wat ons meteen aansprak was het leuke concept met een eigen empowerment programma voor de ontwikkeling van leerlingen in ontwikkelingslanden. Primair gaat het natuurlijk om het product maar het is toch een goed initiatief en zeker het vermelden waard.

Ontwerp

De telefoonhouder is eigenlijk maar een super klein maar oerdegelijke houder gemaakt van stevige materialen. Volgens Brothers4change is er rekening gehouden met duurzaamheid. Zo zijn de houders gemaakt van gerecycleerde materialen en is gekozen voor een SC-gecertificeerde verpakking en soja-inkt.

De houder is bedoelt om te klemmen aan een ventilatierooster in de auto. Het clipontwerp waarmee je de houder vastmaakt aan het ventilatierooster is gepatenteerd en haakt achter het rooster waardoor je telefoon niet weg kan glijden. Doordat hij niet wegglijdt maar ook niet het rooster afknelt beschadig je met deze houder het ventilatierooster in je auto niet. Het voordeel van een ventilatierooster houder is dat je hem eenvoudig los kan halen en over kunt zetten in een andere auto. Ook laat je de auto hiermee netjes achter zonder beschadigingen of boorgaten.

De telefoonhouder is geschikt voor nagenoeg alle auto’s met een horizontaal of verticaal ventilatierooster, daarentegen is hij niet geschikt om in auto’s te gebruiken met een digitaal ventilatierooster.

Doordat je jouw telefoon met een magneet aan de telefoonhouder klikt en niet tussen een houder plaatst is deze geschikt voor nagenoeg alle telefoons. Bij de houder zitten 3 verschillende magneet stickets die je achterop je telefoon / hoesje kunt plakken. Je kunt de telefoon dus niet zonder een magneetstrip in de houder plaatsen.

Bevestigen van de houder in de auto

Als je de houder in de auto gaat bevestigen dan kun je de stappen hiervoor in de meegeleverde handleiding gebruiken. Hierin staat duidelijk met plaatsen uitgelegd wat je moet doen. Het zijn een paar eenvoudige stappen waarbij je geen gereedschap nodig hebt. We zetten even kort op een rij wat je moet doen:

  1. De houder van het ventilatierooster vastmaken aan de magneethouder middels één bevestigingsmoer.
  2. Met de grote zwarte regelknop kun je de bevestigingsclip die achter het ventilatierooster moet vallen losser maken waardoor de afstand groter wordt.
  3. Haak de houder achter het ventilatierooster en draai de moer weer aan totdat de clip goed vast zit.

Bevestigen van de houder in de auto

Met alles is bij dit product rekening gehouden. Voordat je de magneet achterop je telefoon of hoesje plakt kun je deze ontsmetten/schoonmaken met de meegeleverde cleaning wipes. Na het schoonmaken hecht de plakstrip van de magneet beter. Als je de achterkant van je smartphone schoongemaakt hebt kun je de rode plakstrip losmaken en de magneet achterop je telefoon plakken en goed aandrukken.

Vervolgens kun je de telefoon tegen de houder aanhouden en je zult direct de kracht van de magneet van de houder voelen. Onze ervaring is dat de magneet echt super stevig is,  hier valt of trilt je telefoon echt niet zomaar los, hij zit heel vast. Bij het loshalen hebben wij al gemerkt dat we eigenlijk beide onderdelen best wel goed vast moeten houden om de telefoon los te halen. De magneet werkt dus erg goed!

Conclusie

De Brothers4Change telefoonhouder auto is een goede keus voor een houder die je in een ventilatierooster van je auto kunt plaatsen. Hij heeft eigenlijk alle basisfuncties wat je verwacht en maakt gebruik van goede materialen. De magneet is super sterk waardoor je smartphone niet zomaar los gaat. De prijs kwaliteit verhouden is meer dan prima en je krijgt er een degelijke houder voor terug. Wat ons betreft een echte aanrader!

Andere reviews en ervaringen

Goede kwaliteit en goede aankoop

5/5

Goede stevige bevestiging aan het rooster en een goede krachtige magneet. Tot nu toe de beste auto magneet die ik heb gebruikt/gekocht. Hopelijk is dat over een half jaar nog steeds zo

– Sebastian876 , review op Bol.com

Deze telefoonhouder is een must voor in de auto

5/5
  • Makkelijk te installeren
  • Goede kwaliteit
  • Gebruiksvriendelijk

Heel blij met deze telefoonhouder!

– AnnaVerbo, review op Bol.com

Super phone holder

5/5

Op vlak van vast zetten is Super makkelijk te installeren. Zit heel goed vast in de verwarming en beweegt niet. Wat bij andere helemaal niet zo is. Heeft een goeie grip.
Meerdere magneten beschikbaar. Kleine of grote waardoor je zelf kan kiezen waar en hoe groot je het op je gsm wil plaatsen. Ook bescherming bij zodat gsm niet wordt beschadigd door het plakken van de magneet.
Ik stopte de magneet zelf in men hoesje omdat ik deze niet wou plakken. En zelf zo werkt het perfect. Gsm zit super goed vast. Valt of draait niet weg op bochten of verhoging.
Kortom ideale phone holder zeker aan te raden!

– Chnl19, review op Bol.com

Andere producten van Brothers4Change 

Ook voor andere ethisch tot stand gekomen duurzame producten kun je bij Brothers4Change terecht. Zo verkopen ze naast telefoonhouders voor de auto verschillende producten die veel mensen gebruiken. Denk hierbij aan verhoogde inlegzolen, powerbanks, leeslampje op USB, USB-C oplaadkabel, een branddeken voor in de keuken en nog veel meer!

Gerald van Wattum
Gerald van Wattum

Als hoofdredacteur en product expert schrijf, publiceer en update ik dagelijks met een team van meerdere product experts blogs, artikelen en reviews over verschillende producten en diensten die je online kunt kopen. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als het gaat om consumenten producten, online diensten en websites welke mij helpen waardevolle content te schrijven naar de behoeften van de klant. Het doel is om met onze kennis en expertise jou te helpen met het vinden van het beste product.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Over Kopen & vergelijken

Kopen en vergelijken helpt je bij de aankoop van producten. Op onze website vind je artikelen, tips en trucs en vergelijkingen van verschillende producten. Vergelijk honderden producten en vind het product welke bij jou past! Ook testen en schrijven wij product reviews en delen onze expertise en ervaring.

Kopenenvergelijken.nl is onderdeel van:
ITO Media
Noorderdiep 112 A
9521 BG Nieuw – Buinen

KvK: 75763400
E-mail: info@kopenenvergelijken.nl

© 2023 Kopenvergelijken.nl – Sitemap – Alle rechten voorbehouden

Kopen en vergelijken
Logo