GOAT Outdoor® koffiebeker to go review

Review en test RVS koffiebeker eGoat

Met een koffiebeker to go kun je zowel je warme als koude dranken meenemen voor onderweg. Of je nu op reis, naar het werk, naar school of een dagje uit of wandelen gaat, de beker houdt jouw dranken meerdere uren lekker warm en koude dranken blijven langer koud. Op steeds meer plekken heb je ook mogelijkheid je eigen koffiebeker te vullen zodat je alleen de koffie hoeft te betalen en er geen beker meer bij hoeft.

In deze review gaan we de koffiebeker to go van GOAT Outdoor® testen en beoordelen. Zo kijken we naar de belangrijkste aspecten van de beker en vertellen jou waarom je deze beker zou moeten kopen, lees snel verder..! 

GOAT Outdoor® RVS Koffiebeker To Go review

Onze beoordeling:
5/5

In deze onafhankelijke review bekijken en testen wij de RVS drinkbeker van eGoat / GOAT Outdoor®. Dit merk levert topkwaliteit indoor en outdoor producten voor thuis en op reis. Deze beker zou warme dranken tot wel 6 uur warm houden en koude dranken zouden ook heel lang koud blijven, zeker wanneer je ijsblokjes in de beker doet. Zo kun je dus je favoriete drankjes eenvoudig meenemen van huis!

De belangrijkste eigenschappen van de beker:
– 380 ML inhoud
– Dubbelwandig geïsoleerde RVS beker
– Anti-slip bodem
– Siliconen grip handvat
– Past nagenoeg in iedere bekerhouder in de auto
– Met 1 hand te openen door de handige drinktuit

Deze koffiebeker to go heeft een inhoud van 380 ML waarmee je dus ongeveer 2 tot 3 kopjes koffie/thee of andere dranken in de beker kunt doen. De beker is onderaan 6,8 cm breed wat langzaam iets breder wordt richting de bovenkant van de beker waardoor de beker in de meeste gevallen in veel auto bekerhouders klemt. De hoogte van de beker is 15 cm.  De beker is voorzien van een RVS dubbelwandige isolatiewand welke jou warme dranken langer warm houdt en je koude dranken langer koud. Daarnaast is het gebruik van RVS duurzaam. Ook aan de veiligheid is in dit ontwerp gedacht. Zo heeft de beker een goed afsluitbare dop waardoor deze niet lekt en dus perfect bruikbaar is als reis- koffiebeker of in de tas voor naar het werk of naar school. De beker heeft verder een siliconen hand grip zodat je de beker goed vast kan houden en niet weg glijdt. Tevens is er een Anti-slip bodem zodat de drinkbeker goed blijft staan. Tijdens onze test hebben we een aantal dingen getest welke we hieronder even op een rij zetten:

Is de koffiebeker lekvrij?

Ja, de beker heeft een goede afsluitbare lekvrije deksel. We hebben in de beker water gedaan en deze op de kop gezet, geschud en vervolgens nog een uur op de kop op het aanrecht laten staan. Alles was helemaal droog! Deze beker kun je dus perfect meenemen in de tas zonder dat hij gaat lekker.

Blijft de koffie/thee of ander warm drankje goed warm?

Ja, de drankjes blijven meerdere uren goed warm. Persoonlijk hou ik zelf van hele warme koffie en heb deze dus het liefst zo warm mogelijk. De eerste 2/3 uur blijft de koffie nog prima echt op temperatuur. Na 5 a 6 uur dan is de koffie lauw maar nog prima te drinken als warme drank.

Blijven koude dranken goed koud?

Wanneer je water of fris in de beker doet dan blijft deze lang op dezelfde temperatuur en zal dan afhankelijk van de binnen- of buitentemperatuur warmer worden. Koude dranken kun je het beste in de beker doen met een paar ijsblokjes. Op kamer temperatuur blijven de ijsblokjes heel lang heel voordat ze gesmolten zijn. Je drinken blijft daardoor meerdere uren echt goed koud.

Is de koffie to go beker prima in de auto te gebruiken?

Voor de meeste auto’s die een koffiebeker houder hebben geldt dat de houder nagenoeg altijd groter is dan de afmetingen van deze beker. Ook mijn beker past prima in de houder in de auto. Mede door de anti slip en de siliconen grip aan de zijkant kun je de beker goed vasthouden en glijdt deze niet weg als je tijdens het rijden de beker wilt pakken. Prima dus! De koffie to go beker kunt je met één hand openen middels de handige drinktuit aan de bovenkant. Zo kun je tijdens het rijden altijd 1 hand aan het stuur houden, wel zo veilig.

Het introductie filmpje van GOAT Outdoor®:

Conclusie eGOAT / GOAT Outdoor® koffiebeker To Go

Onze beoordeling:
5/5

De koffiebeker van GOAT Outdoor® is een veelzijdige beker die alle mogelijkheden heeft die je mag verwachten. Tevens is deze gemaakt van degelijke materialen. De beker lekt niet en is daardoor ook veilig mee te nemen in de tas of koffie. De prijs is daarnaast ook prima. Deze Koffiebeker To Go is dus een goede keuze als je op zoek bent naar een drinkbeker om je warme en koude dranken mee te nemen. Aanrader dus!

Ook elders zijn veel positieve reviews ervaringen en beoordelingen van deze beker te vinden. Zo wordt het product op het moment van schrijven met 4,4/5 beoordeeld op Bol.com!

Gerald van Wattum
Gerald van Wattum

Als hoofdredacteur en product expert schrijf, publiceer en update ik dagelijks met een team van meerdere product experts blogs, artikelen en reviews over verschillende producten en diensten die je online kunt kopen. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als het gaat om consumenten producten, online diensten en websites welke mij helpen waardevolle content te schrijven naar de behoeften van de klant. Het doel is om met onze kennis en expertise jou te helpen met het vinden van het beste product.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Over Kopen & vergelijken

Kopen en vergelijken helpt je bij de aankoop van producten. Op onze website vind je artikelen, tips en trucs en vergelijkingen van verschillende producten. Vergelijk honderden producten en vind het product welke bij jou past! Ook testen en schrijven wij product reviews en delen onze expertise en ervaring.

Kopenenvergelijken.nl is onderdeel van:
ITO Media
Noorderdiep 112 A
9521 BG Nieuw – Buinen

KvK: 75763400
E-mail: info@kopenenvergelijken.nl

© 2023 Kopenvergelijken.nl – Sitemap – Alle rechten voorbehouden

Kopen en vergelijken
Logo