Living Nine sterren projector review

Sterren Projector Living nine review

Ben je op zoek naar een sterren projector / sterrenhemel lamp en weet je nog niet zo goed welke je moet kopen? Wij hebben onlangs de sterremhemel lamp van Living Nine mogen testen en in deze review zullen we de mogelijkheden en onze ervaringen met deze sterrenprojector bespreken en de diverse functies van het apparaat gaan proberen.

Living Nine Sterren Projector - Met Bluetooth - Galaxy Projector - Sterrenhemel - USB - Star Projector

29,99 Niet op voorraad
Laatste update was op: 17 maart 2024 16:06

Is je slaapkamer af, maar mis je wat sfeer ’s avonds? Heeft uw zoon of dochter moeite om in slaap te komen? Deze sterren projector van Living Nine neemt deze problemen van je weg!

Door de slimme lens en zuinige ledlamp van onze galaxy projector wordt je kamer volledig verlicht door prachtige lichtpatronen. De sterrenhemel projector heeft tien ingebouwde lichtstanden voor elke gelegenheid. Ook functioneert de lamp als heldere bluetooth speaker. Bij ingegrepen inbegrepen zit een handige afstandsbediening waarmee je het licht en de muziek kunt bedienen.

Review Living Nine sterren projector

Inhoud van de verpakking

Op de doos staat het merk van de lamp ‘Living Nine’ en de naam van het product, de ‘sterrenprojector’. Verder zit er in de doos:

  • De sterrenhemel lamp
  • USB kabel voor stroom (zonder adapter)
  • Afstandsbediening
  • Een bedank kaartje voor het kopen met een QR code en link naar de handleiding

Aansluiten van de lamp

Voor het aansluiten van de lamp hebben we de handleiding middels de QR code op de telefoon bekeken. Dit werkt goed. Daarnaast kan je de handleiding downloaden op livingnine.nl/handleiding/ door op de handleidingen pagina het juiste product te kiezen.

De handleiding bevat 2 pagina’s. De eerste pagina zie je een afbeelding van zowel het apparaat als de afstandsbediening en je ziet bij de knopjes nummers staan die op de 2e pagina worden toegelicht wat je precies met dat knopje kunt doen.

Er is geen stappenplan hoe je de lamp precies aansluit maar dit was voor mij vrij duidelijk door de USB kabel aan te sluiten op de power aansluiting en vervolgens de lamp aan te zetten. Bij de projector zit geen power adapter en je zult de USB kabel bijv. moeten aansluiten op je USB adapter of USB snellader die je ook voor je telefoon gebruikt.

De lamp gebruiken

Na het aansluiten ben ik de lamp gaan testen. Je kunt de lamp als gewone lamp gebruiken maar ook in combinatie met het afspelen van muziek via Bluetooth op de lamp. 

Na het aanzetten van de lamp heb je op de afstandsbediening diverse mogelijkheden om te spelen met de kleuren en bewegingen van de lamp. De lamp had ik op de keukentafel gezet en moet zeggen dat het plafond van onze gehele keuken (15m2) bedekt was met een mooie gekleurde sterrenhemel. Onze kinderen riepen meteen oooo WAUW! De kleuren zijn mooi helder en het is inderdaad net of je onder een mooie sterrenhemel zit, een prachtige sfeer.

Op de afstandsbediening kun je de lamp aan en uit zetten en ook specifiek de laser aan of uitzetten en het rode licht, groene licht, blauwe licht of alleen het witte licht aan of uitzetten. Verder kun je kleurenmodus 1 of 2 kiezen, een soort modus met 1 kleur of dubbele kleuren welke een mooi geautomatiseerd bewegend effect geven. Tevens kun je de helderheid van het licht aanpassen.

Je kunt de lamp ook met een timer van 1 of 2 uur aanzetten. Zo kun je bijvoorbeeld voor de kinderen de lamp 1 of 2 uur laten draaien waarna deze automatisch uitgeschakeld wordt en dus niet de hele nacht blijft branden.

Koppelen met de telefoon en het afspelen van muziek

De volgende test die ik heb gedaan is de projector koppelen via Bluetooth met de telefoon. Door op het bluetooth knopje op de projector zelf te klikken zet de de bluetooth mode aan. Daarna kon ik eenvoudig op mijn Android telefoon naar Instellingen -> Verbindingen -> Bluetooth en zoeken naar apparaten. Het was eerst even onduidelijk met welk apparaat ik verbinding moest maken maar de naam van het apparaat was BTK10. De verbinding was snel gemaakt.

Om te testen heb ik Youtube geopend en een nummer afgespeeld. Door op de ‘Voice control’ knop (microfoontje) icoontje te klikken op de afstandsbediening zet je de muziekmode aan. De sterrenhemel beweegt heerlijk mee op de muziek met mooie kleuren en effecten. De boxjes in het apparaat zijn natuurlijk niet van topkwaliteit maar voor een heerlijk sfeertje, lekker dansen, zingen en springen op de muziek met de kinderen meer dan prima! Het volume doet het net zo goed als op een standaard bluetooth speaker met basis kwaliteit geluid. Op maximaal volume is het geluid best hard. De bluetooth verbinding was tijdens de test stabiel en goed.

De beste voordelen van deze lamp:

– Veel verschillende kleurencombinaties voor een leuk feestje of gezellige sfeer
– Snelheid en helderheid instellen op afstandsbediening of de lamp zelf
– Licht beweegt mee op de muziek
– Afstandsbediening met veel functies die gemakkelijk te bedienen zijn
– In te stellen timer zodat hij automatisch uit gaat, wat handig is voor het slapen gaan
– Telefoon opladen met de USB poort

Conclusie

Het was erg leuk om deze lamp te mogen proberen en een review te schrijven. De lamp geeft een super gaaf licht met een mooi effect. De lamp heeft een breed bereik en bij ons zelfs het plafond van de gehele keuken (15m2) bedekt.

Verder is het afspelen van muziek via de sterrenhemel lamp echt leuk. Op de beat van de muziek zie je de hemel bewegen met verschillende kleur effecten en bewegingen.

Dit product is erg leuk om cadeau te geven of te krijgen.

Andere producten Living Nine

Naast de sterrenprojector verkoop het merk Living Nine ook andere producten. Zo verkopen ze onder andere een Wake-up light, smoothie blender, solar verlichting, kruimeldief en allerlei andere producten die je thuis of buiten het huis kunt gebruiken.

Gerald van Wattum
Gerald van Wattum

Als hoofdredacteur en product expert schrijf, publiceer en update ik dagelijks met een team van meerdere product experts blogs, artikelen en reviews over verschillende producten en diensten die je online kunt kopen. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als het gaat om consumenten producten, online diensten en websites welke mij helpen waardevolle content te schrijven naar de behoeften van de klant. Het doel is om met onze kennis en expertise jou te helpen met het vinden van het beste product.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Over Kopen & vergelijken

Kopen en vergelijken helpt je bij de aankoop van producten. Op onze website vind je artikelen, tips en trucs en vergelijkingen van verschillende producten. Vergelijk honderden producten en vind het product welke bij jou past! Ook testen en schrijven wij product reviews en delen onze expertise en ervaring.

Kopenenvergelijken.nl is onderdeel van:
ITO Media
Noorderdiep 112 A
9521 BG Nieuw – Buinen

KvK: 75763400
E-mail: info@kopenenvergelijken.nl

© 2023 Kopenvergelijken.nl – Sitemap – Alle rechten voorbehouden

Kopen en vergelijken
Logo