Mvolo kruimeldief review

Review en test van de Mvolo kruimeldief

Met een lichte handstofzuiger met een hoge zuigkracht kun je heel eenvoudig kruimels, stof en andere dingen binnen of in de auto opzuigen. In deze review maken we kennis met de Mvolo Kruimeldief die we van het merk Mvolo eens mochten testen. We vertellen in deze review graag meer over deze handstofzuiger en vertellen je ook waarom deze kruimeldief een goede optie is. Lees snel verder!

Mvolo kruimeldief review

Inhoud van de verpakking

Mvolo kruimeldief inhoud verpakking
 • 1x Mvolo kruimeldief
 • 1x Stofborstel
 • 1x Spleetmondstuk
 • Verlengslang
 • USB oplader
 • Handleiding

Alles over de Mvolo handstofzuiger

Mvolo kruimeldief

Een handstofzuiger is ideaal wanneer je even snel wat rommeltjes moet opzuigen. Zo kun je hem gebruiken op verschillende plekken zoals onder andere in de keuken, de auto, op kantoor of in de woon- of slaapkamer. Volgens Mvolo is deze kruimeldief krachtig en kun je hem zowel op droge als vochtige ondergronden gebruiken. Met het HEPA filter zou hij tevens de meest kleine deeltjes kunnen opzuigen

Het ontwerp

Deze kruimeldief is zeer compact (355x105x12.5 mm groot) en licht vast gewicht (0,72 Kg). Hij is hiermee gemakkelijk mee te nemen en zeer handig in gebruik. Bovenop vind je een aan en uit knop die je middels een schuifje aan of uit kunt zetten. Het ronde knopje bovenop kun je gebruiken om de opvangbang open te maken. Aan de voorzijde van het handvat heb je de mogelijkheid om je oplaadkabel in te steken om de handstofzuiger op te laden middels een USB kabel.

Met een zuigkracht van 4,8 kPa en 120 watt vermogen is het een krachtig apparaat die volledig opgeladen 30-60 minuten behoort te werken. Met dit vermogen een apparaat waar je snel en efficiënt mee kunt schoonmaken.

Mvolo kruimeldief binnenkantIn de opvangbak van de kruimeldief zit een zogeheten HEPA filter. Dit staat voor High Efficiency Particulate Air en dit filter zorgt er voor dat tot 99.9% van alle deeltjes lucht die worden opgezogen worden gefilterd en niet meer worden uitgeblazen door het apparaat. Het filter is wasbaar en daardoor dus erg gemakkelijk schoon te maken en is daarmee ook nog eens zeer duurzaam!

Meegeleverde hulpstukken

De handstofzuiger van Mvolo wordt geleverd met 3 verschillende hulpstukken. We lichten ze hier even kort voor je toe zodat je weet waar je deze voor kunt gebruiken:

 • Stofborstel:
  De ronde stofborstel kun je veel veel uiteenlopende dingen gebruiken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het reinigen van tapijt, kleden, bank of stoelen, maar ook het ventilatierooster van de auto of het toetsenbord van je computer of laptop.
 • Spleetmondstuk:
  Het spleetmondstuk is een lange steel met een plat mondstuk. Hier kun je overal eenvoudig tussendoor. Denk hierbij tussen de spleten van een bank of stoel. Ook wordt deze veel gebruikt om de stoelen en de bank in de auto goed schoon te maken. Veel kruimels blijven daar in de kleinste kieren vastzitten.
 • Verlengslang: Als je echt moeilijk bereikbare plakken hebt waar je lastig bij kunt dan kun je de verlengslang gebruiken. Zo kun je toch behoorlijk ver achter de verwarming of onder een kast stofzuigen. Ook is deze verlengslang buigbaar waardoor je ook gemakkelijk ergens achter of onder kunt zuigen.

Onze ervaring tijdens de test

Tijdens onze test hebben we verschillende aspecten van deze Mvolo kruimelzuiger getest. Ook onze ervaring is dat de zuigkracht van het apparaat echt geweldig is. Harde en zwaardere kruimels zoals as van de houtkachel en kattengrit worden zonder problemen opgezogen. De opvangbak konden we na een tijdje gemakkelijk legen door hem op de kop boven de prullenbak te legen. Het filter heb ik uitgeklopt. Hier blijven nog wel wat rommeltjes in zitten maar je kunt hem altijd even afwassen. Zowel het HEPA-filter alsook de opvangbak zijn wasbaar, ideaal dus!

Deze kruimelzuiger heeft helaas geen houder waardoor je hem niet in een houder kunt plaatsen als je hem even niet gebruikt. Na ongeveer een half uur is de volgeladen accu bij ons leeg en moet hij weer opgeladen worden middels het meegeleverde USB kabeltje. Hier zit echter geen adapter bij. Het USB kabeltje kun je echter wel gewoon aansluiten op de adapter van je telefoonoplader of een andere adapter met een USB aansluiting. Het volledig opladen duurt ongeveer 3 uur.

De meegeleverde hulpstukken zijn van hard plastic en van prima kwaliteit. Met behulp van de hulpstukken kun je net even wat beter bij alle plekjes komen en daarmee wordt de kruimeldief van Mvolo echt multifunctioneel.

Conclusie Mvolo kruimeldief

Het was super dat we deze kruimelzuiger van Mvolo mochten testen. Het apparaat bleek uit onze test erg krachtig en goed te werken.  Ook de prijs kwaliteit verhouding is top waardoor je voor weinig geld echt een super goede kruimeldief in huis haalt. De minpunten die we kunnen bedenken is dat er geen adapter bij zit en het apparaat ook niet met een houder is geleverd. Verder is natuurlijk een kruimeldief thuis een erg goede aanvulling naast een normale stofzuiger of robotstofzuiger.

Gerald van Wattum
Gerald van Wattum

Als hoofdredacteur en product expert schrijf, publiceer en update ik dagelijks met een team van meerdere product experts blogs, artikelen en reviews over verschillende producten en diensten die je online kunt kopen. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als het gaat om consumenten producten, online diensten en websites welke mij helpen waardevolle content te schrijven naar de behoeften van de klant. Het doel is om met onze kennis en expertise jou te helpen met het vinden van het beste product.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Over Kopen & vergelijken

Kopen en vergelijken helpt je bij de aankoop van producten. Op onze website vind je artikelen, tips en trucs en vergelijkingen van verschillende producten. Vergelijk honderden producten en vind het product welke bij jou past! Ook testen en schrijven wij product reviews en delen onze expertise en ervaring.

Kopenenvergelijken.nl is onderdeel van:
ITO Media
Noorderdiep 112 A
9521 BG Nieuw – Buinen

KvK: 75763400
E-mail: info@kopenenvergelijken.nl

© 2023 Kopenvergelijken.nl – Sitemap – Alle rechten voorbehouden

Kopen en vergelijken
Logo