Revahs professionele draadloze tondeuse review

Review en test van de Revahs professionele tondeuse

Wij hebben de mogelijkheid gekregen om de Revahs professionele tondeuse te mogen testen. Deze trimmer kan gebruikt worden als een tondeuse, clipper of een scheerapparaat. Je kunt hiermee je gewone haar scheren maar ook voor je nekhaar en het bijwerken van de baard kunt je deze tondeuse gebruiken. In deze review gaan we uitgebreid in op het design, de functies en de kwaliteit van het apparaat.

Revahs tonteuse review

Inhoud van de verpakking

 

 • Revahs tondeuse met beschermkapje
 • 8 tondeuse opzetstukken (3, 6, 10, 13, 16, 19, 22 en 25 mm)
 • Stroomadapter
 • USB kabel voor het oplader
 • Reinigingsborstel
 • Handleiding
 • Een bedankt voor je aankoop kaartje

Alles over de Revahs professionele tondeuse

Design

De tondeuse met RVS / metalen behuizing voelt erg solide aan en heeft een mooie retro look die mij doet denken aan een Italiaanse Barbier. Aan de onderkant van deze chroomkleurige tondeuse zit een mooie handgreep waardoor je deze stevige tondeuse goed kunt vasthouden. Op de bovenkant zit het Revahs logo alsook het display waarop je het batterijniveau kunt aflezen. Aan de zijkant heb je een knop om de afstand tussen de tanden in te stellen en daaronder vind je de aan- en uit knop.

Onderaan de tondeuse vind je de aansluiting om hem via USB op te laden alsook een oogje om de tondeuse aan bijvoorbeeld een haakje op te hangen.

De afmetingen van de trimmer zijn (L*B*H): 18*5,5*4,5 cm en hij weegt ongeveer 300 gram.

Tanden tondeuse

De tondeuse is voorzien van een dubbel zelf slijpend mes. Het grote voordeel van het zelfslijpend mes is dat de tondeuse goed is voor een langere levensduur en scherpblijvende messen. Dit mes hoef je dus niet te verwisselen. Wel kun je aan de zijkant van het apparaat met een knop de afstand tussen de tanden instellen. De  tanden kun je instellen voor het kort trimmen van 0.1 mm tot 3 mm.

Opzetstukken

Bij de tondeuse zitten 8 opzetstukken die je kunt gebruiken om het haar op verschillende lengtes met de tondeuse te scheren. De opzetstukken die zijn meegeleverd zijn 3, 6, 10, 13, 16, 19, 22 en 25 mm. Dit zijn veel voorkomende formaten. Op de verschillende opzetstukken zie je de maatvoering.

Accu

De tondeuse is draadloos te gebruiken door een accu met een capiciteit van 2000 mAh. Na het opladen zou je de tondeuse ongeveer 180 minuten moeten kunnen gebruiken. Dit laatste is uiteraard wel een beetje afhankelijk van de dikte van het haar. Het opladen kan via een USB kabel. Het grote voordeel hiervan is dat je hem eigenlijk overal ter wereld kunt opladen.

Onderhoud

Voor het onderhoud van het apparaat zit er een schoonmaak borsteltje bij. Zo kun je na het gebruik de opzetkammetjes schoonmaken. Haal de opzetkammetjes er even af en dan kun je de tanden van de tondeuse zelf schoonborstelen. Zo blijft de tondeuse schoon en lekker scherp!

Gebruik van de tondeuse

Na het uitpakken van de tondeuse zijn we aan de slag gegaan om hem eens te proberen. Bij het aanzetten met de aan- en uit knop was de accu al bijna vol, dit kan je perfect aflezen op het display zodat je eigenlijk altijd weet hoe vol de accu nog is. Het geluid van het apparaat is erg stil en daarnaast een mooie constante toon.

Het apparaat is erg gemakkelijk te bedienen en ligt goed in de hand. Na het opzetten van een opzetstuk wat erg eenvoudig ging zijn we begonnen met het opscheren van het haar. De Revahs is erg scherp en scheert het haar eenvoudig. Ook het lage volume niveau is erg prettig.

Voordelen van de Revahs tondeuse

 • Stevig, professioneel en goed in de hand liggend apparaat
 • Zelf slijpende messen die altijd scherp blijven.
 • 8 verschillende opzetstukken 3 tot 25 mm en 0.1 mm tot 3 mm kort trimmen. 
 • Accu die erg lang mee gaat en opladen via USB

Conclusie

Deze solide tondeuse is een mooi en solide tondeuse die je ook als baardtrimmer kunt gebruiken of om je nekhaar te scheren. Met de vele opzetstukken heb je voldoende mogelijkheden om te scheren en daarnaast kun je hem zonder opzetstukken als precisietrimmer gebruiken tot wel 0.1 mm. Opladen gaat super eenvoudig met een USB kabel en de accu gaat 180 minuten mee. Ook de zelfslijpende messen is een groot voordeel van dit apparaat ten opzichte van vele andere tondeuses op de markt.

De prijs van het apparaat is marktconform en je krijgt er een oerdegelijk product voor terug!

Gerald van Wattum
Gerald van Wattum

Als hoofdredacteur en product expert schrijf, publiceer en update ik dagelijks met een team van meerdere product experts blogs, artikelen en reviews over verschillende producten en diensten die je online kunt kopen. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als het gaat om consumenten producten, online diensten en websites welke mij helpen waardevolle content te schrijven naar de behoeften van de klant. Het doel is om met onze kennis en expertise jou te helpen met het vinden van het beste product.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Over Kopen & vergelijken

Kopen en vergelijken helpt je bij de aankoop van producten. Op onze website vind je artikelen, tips en trucs en vergelijkingen van verschillende producten. Vergelijk honderden producten en vind het product welke bij jou past! Ook testen en schrijven wij product reviews en delen onze expertise en ervaring.

Kopenenvergelijken.nl is onderdeel van:
ITO Media
Noorderdiep 112 A
9521 BG Nieuw – Buinen

KvK: 75763400
E-mail: info@kopenenvergelijken.nl

© 2023 Kopenvergelijken.nl – Sitemap – Alle rechten voorbehouden

Kopen en vergelijken
Logo