Het beste kerstcadeau 2024

Welk kerstcadeau is het beste?

Jingle bell, jingle bell, jingle all the way! Kerst is bijna weer zover. En dat betekent de hele maand december feest! Kerstmarkten, glühwein, warme chocolademelk, surprises en natuurlijk die oude kerstman op bezoek. Want de beste kerstcadeaus van 2024 kunnen niet ontbreken. Zowel op het werk als thuis bij de familie. We willen onze naasten met de meest creatieve cadeaus verrassen. Maar je wilt deze keer wel uniek zijn. In dit artikel nemen we je daarom mee in de wereld van originele kerstcadeaus, zodat je tot een mooi cadeau komt!

Het beste kerstcadeau kopen?

Het beste kerstcadeau man

Op zoek naar een kerstcadeau voor een man? Dat zijn vaak gadgets, bierpakketten of andere mannelijke dingen. Hieronder hebben we een overzicht van de meest originele kerstcadeaus mannen.
Ook leuk voor mannen is bijvoorbeeld de Chromecast (Streamen van video / foto’s en muziek).

Het beste kerstcadeau vrouw

Het beste kerstcadeau ouders

Wil jij jouw ouders verrassen met een mooi kerstcadeau? Kaartjes voor een musical, concert of theater? Bekijk hieronder de leukste en beste!

Het beste kerstcadeau kinderen

Het beste kerstcadeau onder de 15 euro

Ben je op zoek naar een kerstcadeau voor surpriseavond tijdens kerst en heb je een limiet van 15 euro? Hieronder hebben we een lijst met beste kerstcadeaus onder dat bedrag!

Kerstcadeau inspiratie

Tijdens kerst zijn er verschillende cadeaus die je kunt geven. Dat ligt er bijvoorbeeld aan in welke setting dat gebeurt. Is dat op het kantoor, thuis bij familie of op bezoek bij vrienden? Hieronder geven we een aantal tips per categorie!

Persoonlijke kerstgeschenken
Het is natuurlijk superleuk om tijdens kerst persoonlijke cadeaus te geven. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel mogelijkheden om jouw naasten te verrassen met een cadeau dat helemaal gepersonaliseerd is naar de betreffende persoon. Hieronder een overzicht van persoonlijke kerstgeschenken:

 • Kerstcadeau met naam: wil jij iemand verrassen door zijn naam ergens in te zetten? Ontzettend persoonlijk! Je kunt het zo gek niet bedenken of cadeaus zijn te personaliseren met een naam. Denk hierbij aan kerstmutsen, laarzen, petten en zelfs shirts. Dat zal de ontvanger waarderen. Zo heb je bijvoorbeeld een mentos XXL rol die je kunt personaliseren met naam en foto!
 • Kerstcadeau met foto: wil je het nog specialer maken? Dan kun je ook kiezen om een foto van diegene, van jou of jullie samen op een kussensloop, schort, puzzel of sleutelhanger te zetten. Zo zijn jullie vereeuwigd in het cadeau. Hoe origineel is dat?!
 • Kerstcadeau met tekst: naast dat je een naam kunt toevoegen op een cadeau, kan je er ook een mooie tekst opzetten. Zo kun je bijvoorbeeld een eigen tegeltje maken met daarop een verzonnen tekst!

Andere originele kerstgeschenken
Naast de zakelijke en zeer persoonlijke kerstgeschenken heb je soms ook te maken met mensen waaraan je liever iets neutraals geeft. Dat is niet erg, maar zeer logisch. Daarom hebben we hieronder een aantal andere ideeën staan!

 • Kerstcadeaukaart: tegenwoordig bingewatchen mensen alle series en films die er maar te vinden zijn. Een cadeaukaart voor Netflix, Videoland of Disney + is dan het ideale kerstcadeau!
 • Gezelschapsspellen: wie vindt het nou niet leuk om spellen te spelen? Van bordspellen tot aan kaartspellen. Denk hierbij aan Catan, Risk of een pokerset. Je kan zelfs kiezen voor een Monopoly Christmas Edition! Ook fysieke spellen spelen tijdens kerst is erg leuk, denk hierbij aan een sjoelbak!
 • Kerstdecoratie: het is tijdens kerst ook leuk en gezellig om alles te versieren met de kerstboom, kerstballen, lampjes en allerlei andere versieringen. Kerstcadeaus met lichtjes zijn onder andere een goede optie. Een ideaal kerstcadeau voor je moeder!
 • Kerstkleding: met kerst kunnen de kersttruien en kerstsokken natuurlijk niet ontbreken. Personaliseer deze geschenken of zoek een creatieve en opvallende kersttrui uit. Dat valt altijd in de smaak!
 • Speelgoed: Voor kinderen is het leuk om bijvoorbeeld LEGO, een knikkerbaan, stuntstep, vlogcamera of DUPLO cadeau te doen met kerst.
 • Games: games vallen bij voornamelijk de mannen goed. Met een leuke game voor de Xbox, Playstation of Nintendo Switch ben je binnen!

Zakelijke kerstgeschenken
Ben jij baas van een bedrijf en wil jij jouw werknemers tijdens kerst verrassen met iets leuks? Wil jij de kerstpakketten die je jaarlijks uitdeelt vullen met unieke kerstcadeaus? Bekijk dan hieronder de leukste zakelijke presentjes!

 • Kerstcadeau met logo: kerstcadeaus met het logo van jouw bedrijf is een mooie mogelijkheid om jouw bedrijf ook nog een beetje te promoten. Denk hierbij aan een mok, kersttrui of iets anders creatiefs. De werknemers nemen het product mee naar huis en gebruiken het daar. Op die manier komen verschillende mensen met jouw bedrijf in contact. Leuk voor de werknemer en voor jou. Win-win!
 • Kerst lekkernijen: kerstpakketten staan bij de meeste bedrijven vooral om de eten- en drinkswaren. Heerlijke flessen wijn, champagne of een eigen bierbrouwpakket zijn altijd goede kerstcadeaus. Een boodschappenpakket waarmee het personeel zich thuis goed mee kan vullen. Banketstaven, kerstchocolade of Fortune Cookies vallen ook altijd in de smaak!
 • Online cadeaubon: vind je het lastig om iets origineels voor jouw werknemers te verzinnen? Dan is er ook nog de mogelijkheid om ze zelf iets te laten kiezen. Cadeaubonnen met een geldbedrag voor bol.com of andere online webshops is nooit verkeerd!

Nog meer leuke kerstcadeau tips

Op Youtube vind je super leuke filmpjes over kerstcadeautjes, zo heeft Danique een lijst gemaakt met 100 super leuke ideetjes! Bekijk alle tips hier:

Andere leuke kerstcadeautips kun je ook vinden in het artikel over sinterklaascadeautjes.

Andere leuke kerst tips

Kerst is een leuke en gezellige tijd. Op kerstavond en de tijd voor kerst is het leuk om een mooie kersttrui of kerstjurkje aan te doen!

Kerstversiering

We hebben ook gedacht aan het versieren van je huis. Zo hebben wij een erg leuk artikel geschreven over kerstversiering waar je leuke versieringen en kerstdecoratie kunt vinden. Natuurlijk kunnen kerstlampjes en licht niet ontbreken, lees hiervoor de beste kerstverlichting binnen en de beste kerstverlichting buiten artikelen op deze website. 

Gerald van Wattum
Gerald van Wattum

Als hoofdredacteur en product expert schrijf, publiceer en update ik dagelijks met een team van meerdere product experts blogs, artikelen en reviews over verschillende producten en diensten die je online kunt kopen. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als het gaat om consumenten producten, online diensten en websites welke mij helpen waardevolle content te schrijven naar de behoeften van de klant. Het doel is om met onze kennis en expertise jou te helpen met het vinden van het beste product.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Over Kopen & vergelijken

Kopen en vergelijken helpt je bij de aankoop van producten. Op onze website vind je artikelen, tips en trucs en vergelijkingen van verschillende producten. Vergelijk honderden producten en vind het product welke bij jou past! Ook testen en schrijven wij product reviews en delen onze expertise en ervaring.

Kopenenvergelijken.nl is onderdeel van:
ITO Media
Noorderdiep 112 A
9521 BG Nieuw – Buinen

KvK: 75763400
E-mail: info@kopenenvergelijken.nl

© 2023 Kopenvergelijken.nl – Sitemap – Alle rechten voorbehouden

Kopen en vergelijken
Logo