De beste koekenpan 2021

Wat is de beste koekenpan?

Ben je op zoek naar de beste koekenpan 2021? Een koekenpan is echt onmisbaar in de keuken. Deze wordt bijvoorbeeld gebruikt om vis, vlees, groente, pannenkoeken of een eitje mee te bakken.

Maar kies je nu voor een goedkope koekenpan voor een goede prijs? Of ga je voor een koekenpan die iets duurder is maar van betere kwaliteit is en iets langer mee gaat? Er zijn vele pakken op de markt zoals een koekenpan met antiaanbaklaag, een rvs koekenpan of een stalen koekenpan. Sommige pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen zoals Elektrisch, gas en inductie. De meest verkochte merken zijn BK, Tefal en Le Creuset.

Als we kijken naar de beste koekenpan voor alle warmtebronnen dan komt de Tefel koekenpan het beste uit het onderzoek naar voren. Van Tefal kun je een goede kwaliteit voor een betaalbare prijs verwachten. De verschillende koekenpannen die Tefal verkoopt hebben meer dan 1000 positieve reviews, beoordelingen en ervaringen.

Tefal Expertise Koekenpan - Voor alle warmtebronnen ook inductie - Ø 24 cm

50,42 Niet op voorraad
Laatste update was op: oktober 19, 2021 11:16 pm

Geschikt voor: Elektrisch | Gas | Geschikt voor alle warmtebronnen | Halogeen | Inductie | Keramisch | Oven | Aluminium

Deze luxe Tefal koekenpan uit de nieuwe pannenserie Expertise is voorzien van de nieuwste Tefal anti-aanbaklaag Titanium Excellence. De extra dikke anti-aanbaklaag is van een zeer hoge kwaliteit. Ook de bekende rode Thermo-Spot van Tefal is vernieuwd. De rode warmte-indicator in het midden van de pan vertelt je nu nog duidelijker wanneer de pan de ideale baktemperatuur heeft bereikt. De cirkel in de rode stip kleurt op dat moment namelijk effen rood zodat je precies weet wanneer je kunt beginnen met bakken. Hierdoor gaan belangrijke vitamines niet verloren en behoudt het gerecht zijn optimale smaak en textuur. Voor elke dag heerlijk en gezond koken!

De koekenpan heeft een zeer sterke rvs bodem die niet vervormt en ervoor zorgt dat de warmte gelijkmatig over de hele bodem wordt verspreid. Hierdoor heb je altijd een mooi egaal bakresultaat.

Door de top-kwaliteit anti-aanbaklaag, waarvan ook de buitenzijde is voorzien, is het schoonmaken van de pan meer dan eenvoudig. Je kunt de koekenpan tot 175°C in de oven gebruiken en hij is geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen, ook inductie. De chique handgreep, met het rvs element, maakt de pan een eye-catcher in elke keuken.

Met de nieuwe Expertise pannenlijn maakt Tefal zijn wereldwijde Nr.1 positie met Cookware producten meer dan waar!

Productvoordelen:
De anti-aanbaklaag Titanium Excellence is de meest duurzame laag van Tef al en is PFOA vrij.
De rode warmte-indicator geeft aan wanneer de pan de ideale baktemperatuur heeft bereikt.
De rvs bodem zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van de warmte over de hele bodem voor egale bakresultaten.
Geschikt voor alle warmtebronnen, ook inductie.

Naast de beste koekenpan zijn er natuurlijk nog veel meer soorten en maten te koop, kijk naast Tefal ook eens naar BK, Brabantia of Le Creuset.

Koekenpan voor inductie

Als je op zoek bent naar de beste koekenpan voor inductie dan kan het lastig zijn om een goede keuze te maken tussen de vele koekenpannen die te koop zijn. Als je specifiek voor inductie een pan zoek dan moet je goed bij de specificaties kijken of de pan ook geschikt is voor een inductiekookplaat.

Gietijzeren koekenpan

In een gietijzeren koekenpan wordt de warmte van de pan goed verdeeld over het gehele oppervlakte van de pan. Het gietijzer zorgt voor een gelijkmatige bruining van het te bereiden voedsel in de pan. De pan is daarnaast slijtvast en extra sterk doordat de pan uit één gegoten deel bestaat. Maar wat is nu de beste gietijzeren koekenpan? 

Koekenpannen set

Op zoek naar een koekenpannen set? Met een set heb je meerdere pannen. Voor koekenpannen zie je vaak een set van 2 pannen. Een kleine en een grote koekenpan. Bekende verkochte sets zijn die van Tefal, BK en Le Creuset.

Veel gestelde vragen over een koekenpan

In een koekenpan kun je groente, vlees, vis, aardappelen, pannenkoeken, eitje of bijvoorbeeld spekjes bakken. Een koekenpan is dus net als bijvoorbeeld een goed koksmes onmisbaar in de keuken.

Je kunt pannen natuurlijk online kopen bij bijvoorbeeld Bol. Indien je liever naar een normale winkel gaat dan kun je pakken kopen bij de Blokker, Ikea, Hema of voor een goedkope koekenpan bij de Action / Xenos terecht.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Over Kopen & vergelijken
Kopen en vergelijken
Logo
Enable registration in settings - general