R2B fietszadel voor dames en heren review

Review fietszadel R2B voor dames en heren

Is het huidige zadel van je fiets niet goed meer of heb je steeds last van zadelpijn tijdens het fietsen? Met dit fietszadel die zowel voor mannen als vrouwen geschikt is kun je comfortabel en pijnvrij fietsen. Het zadel wordt geleverd met een waterdichte zadelhoes en montagegereedschap en je kunt hem monteren op de meeste e-bikes, stadsfietsen, tourfietsen, racefietsen en meer! Wij hebben het fietszadel mogen testen en vertellen je in dit artikel alles over het zadel van R2B.

Alles over het R2B fietszadel

Inhoud van de verpakking

  • 1x Fietszadel
  • 1x Waterdichte zadelhoes
  • 1x Inbussleutel
  • 1x Steeksleutel
R2B fietszadel inhoud verpakking

Onze ervaring met de R2Bstore fietszadel voor dames en heren

Ontwerp

Het ergonomisch fietszadel is unisex ontworpen wat inhoud dat deze zowel voor dames als heren is geschikt. In het zadel zit gelschuim met een hoge dichtheid, dit voelt stevig aan maar als je erop gaat zitten is het super comfortabel en kan het zadelpijn voorkomen. De achterkant van het zadel is zo gemaakt dat deze een optimale ondersteuning geeft aan je gehele lichaam waardoor je prettig en comfortabel op de fiets zit. In het midden van het zadel zit een uitsparing die dient voor ventilatie. 

Aan de onderzijde zitten goede schok dempende veren die klappen en trillingen opvangen waardoor je op iedere ondergrond prima kunt fietsen.

De achterkant is voorzien van een reflecterende strip. Wanneer er dus ander verkeer achter je rijd met een lamp aan dan val je extra op met deze extra reflector, wel zo prettig en veilig.

Montage

Om het nieuwe zadel te monteren op je huidige fiets is er een steeksleutel en een inbussleutel meegeleverd. Het oude zadel kun je meestal loshalen met een steeksleutel 13 die is meegeleverd en is nagenoeg geschikt voor de meeste zadels. In sommige gevallen is nummer 14 of iets anders nodig. Als het oude zadel is gedemonteerd kun je het nieuwe zadel erop zetten. Nadien kun je eventueel de hoogte van het zadel nog een klein beetje bijstellen.

Conslusie

Het nieuwe zadel heeft een heerlijke harde gel laag en zit zacht en comfortabel. Mede door de meegeleverde gereedschappen snel en eenvoudig te monteren. De reflector aan de achterzijde en het ventilatie gat zijn mooie toevoegingen. Om te voorkomen dat het zadel nat wordt kun je de zadelhoes gebruiken.

Andere reviews en ervaringen

Kwalitatief erg goed zadel!

5/5

Erg prettig fietszadel. dit zadel reflecteert en zit lekker. ook lucht het goed door en komt het met een zadelhoes!

– Aslan118, review op Bol.com

Zit erg lekker

5/5

Fietszadel ziet er niet alleen mooi uit maar zit ook erg lekker. Stevig gelzadel was desalniettemin goed doorlucht en niet te hard is. Aanrader!

– Simonnnozzcan, review op Bol.com

Fijn zadel

5/5

Makkelijk te monteren en fijn zadel zit stevig

– Tesapa, review op Bol.com

Andere R2B producten

Je kunt bij R2B store ook terecht voor heel veel leuke en handige andere producten. Zo is R2B gespecialiseerd in auto telefoonhouders (R2B telefoonhouder auto met stevige zuignap hebben wij mogen testen) en fiets telefoonhouders. ( model Den Haag hebben wij getest). Verder verkopen ze nog een hardloop telefoonhouder, touchscreen handschoenen, een laptopstandaard en meer!

Gerald van Wattum
Gerald van Wattum

Als hoofdredacteur en product expert schrijf, publiceer en update ik dagelijks met een team van meerdere product experts blogs, artikelen en reviews over verschillende producten en diensten die je online kunt kopen. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als het gaat om consumenten producten, online diensten en websites welke mij helpen waardevolle content te schrijven naar de behoeften van de klant. Het doel is om met onze kennis en expertise jou te helpen met het vinden van het beste product.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Over Kopen & vergelijken

Kopen en vergelijken helpt je bij de aankoop van producten. Op onze website vind je artikelen, tips en trucs en vergelijkingen van verschillende producten. Vergelijk honderden producten en vind het product welke bij jou past! Ook testen en schrijven wij product reviews en delen onze expertise en ervaring.

Kopenenvergelijken.nl is onderdeel van:
ITO Media
Noorderdiep 112 A
9521 BG Nieuw – Buinen

KvK: 75763400
E-mail: info@kopenenvergelijken.nl

© 2023 Kopenvergelijken.nl – Sitemap – Alle rechten voorbehouden

Kopen en vergelijken
Logo