R2B telefoonhouder auto met stevige zuignap review

R2B telefoonhouder auto met stevige zuignap review

Handsfree bellen of navigatie in de auto gebruiken van je smartphone? Met de stevige R2B telefoonhouder die je kunt bevestigen op het raam of dashboard kun je veilig de weg op. Wij hebben één van de modellen van R2B mogen testen en we vertellen je er in deze review graag wat meer over. Zo lees je in dit artikel wat onze ervaringen zijn en waarom je deze telefoonhouder zou moeten kopen!

R2B telefoonhouder review

Inhoud van de verpakking

  • 1x Telefoonhouder
  • 1x Auto houder met zuignap
  • 1x Bedank kaartje R2B

Onze ervaring met de R2Bstore telefoonhouder met stevige zuignap

De houder bestaat uit 2 delen. Het ene deel is de zuignap waaraan ook een afstand houder zit. Het is een houder met een goed praktisch ontwerp. Zo heeft de houder veel afstel mogelijkheden waarmee je je telefoon op de perfecte plaats zoals jij het wilt kunt neerhangen aan het raam of zetten op het dashboard.  Zo kun je hem op en neer vastzetten en je hebt een uitschuifbare balk waarmee je de houder verder van het raam af kan schuiven.

Het andere deel is de houder waarin je de telefoon kunt plaatsen. Deze universele telefoonhouder is geschikt voor bijna alle smartphones. Zo kun je telefoons gebruiken die tussen de 5.5cm en 9 cm breed zijn, deze afmeting is inclusief de eventuele beschermhoes. Je kunt dit deel simpel vastmaken aan het andere deel zodat je het als één geheel aan het raam of op het dashboard kunt zuigen middels de zuignap. Met 2 knoppen aan de zijkant kun je de telefoon klemmen. Druk eenvoudig de knoppen in, zet je telefoon er tussen en laat de knoppen weer los. Aan de onderkant van de houder is tevens ruimte om je oplaadkabel aan te sluiten. Je kunt de onderkant waar je telefoon op leunt ook afstellen. Zo kun je zorgen dat je oplaadaansluiting goed gebruikt kan worden en je kunt als je een vrij lange telefoon hebt deze wat langer maken zodat je telefoon wat steviger in de houder zit.

Je telefoon zit goed vast in deze houder door meerdere non-slip siliconen. Naast dat je telefoon niet kan wegglijden door de steunen aan de zijkant en onderkant heb je dus een non-slip laag aan de achterkant en de zijkant die er nog beter voor zorgen dat je telefoon niet wegglijd. 

Als je je telefoon weer los wilt maken dan kun je eenvoudig de 2 knoppen aan de zijkant tegelijk indrukken en je telefoon weer uit de houder halen. Omdat dit handmatig gaat hoeft de auto niet aan te staan.

Andere reviews en ervaringen

Stevig

4/5

Goeie stevige steun. Handige techniek. Je drukt de tel tegen de steun aan en de houder klemt zich automatisch vast.

Ik had bedacht voor aan mn raam, maar de zuignap is van gel en zuigt zich ook vast aan een oneffen dashboard. Goed verstelbaar. Prima kwaliteit. Ik kan nog niks zeggen over de duurzaam vh product en de zuignap maar nu zit het als een huis. Ik had hiervoor een ventilatierooster houder, wat een verademing met mijn grote Iphone 11 incl flink hoesje! Past makkelijk.

– Nils, review op Bol.com

Houder met fantastische zuignap

5/5

Al tijden op zoek geweest naar een telefoonhouder die goed vast blijft zitten op een dashboard die niet vlak is. De zoektocht is voorbij. Geweldig. Middels een soort gel zuignap zit de telefoonhouder stevig vast aan mijn dashboard. Zo blij mee. Ook de verschillende mogelijkheden om de houder in te stellen is prettig. Lekker even puzzelen met alle mogelijkheden. Aanrader wat mij betreft.

– GE2321, review op Bol.com

De kwaliteit die ik zocht

5/5

Na 2,5 jaar begaf mijn oude telefoonhouder het en zocht ik een nieuwe voor niet al te veel geld. Ik zocht een stevige houder die niet trilt en waar je telefoon niet uit kan zakken. Op basis van de reviews voor deze van R2B gegaan. Ik heb hem nu 1 week, maar wat een top ding is dit zeg. Enorm stevig, ver naar je toe te schuiven, en hij zit zo goed vast dat ik hem niet meteen meer van de ruit af krijg.

– DHPS, review op Bol.com

Andere R2B producten

Naast de telefoonhouder auto verkoopt R2Bstore nog andere producten. Zo verkopen ze ook een telefoonhouder fiets waarmee je je telefoon aan het stuur van je fiets kunt vastmaken, bijvoorbeeld de R2B telefoonhouder ‘Den Haag’, ideaal als je lekker gaat fietsen of fietsroutes wilt volgen! De houders kun je kopen in verschillende modellen en maten. Verder kun je bij R2B terecht voor een heren of dames fietszadel en lekker warme handschoenen die je ook op een touche screen kunt gebruiken..

Gerald van Wattum
Gerald van Wattum

Als hoofdredacteur en product expert schrijf, publiceer en update ik dagelijks met een team van meerdere product experts blogs, artikelen en reviews over verschillende producten en diensten die je online kunt kopen. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als het gaat om consumenten producten, online diensten en websites welke mij helpen waardevolle content te schrijven naar de behoeften van de klant. Het doel is om met onze kennis en expertise jou te helpen met het vinden van het beste product.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Over Kopen & vergelijken

Kopen en vergelijken helpt je bij de aankoop van producten. Op onze website vind je artikelen, tips en trucs en vergelijkingen van verschillende producten. Vergelijk honderden producten en vind het product welke bij jou past! Ook testen en schrijven wij product reviews en delen onze expertise en ervaring.

Kopenenvergelijken.nl is onderdeel van:
ITO Media
Noorderdiep 112 A
9521 BG Nieuw – Buinen

KvK: 75763400
E-mail: info@kopenenvergelijken.nl

© 2023 Kopenvergelijken.nl – Sitemap – Alle rechten voorbehouden

Kopen en vergelijken
Logo